fbpx
Nesten…., 30 år

Så nære, så nære. Harald Halvorsen mangler bare en bitteliten måned på å ha jobba sammen med oss på Aglo i småpene 30 år.

Men det er veldig godt gjort å ha vært i samme jobb så lenge. Fredag før påske hadde Harald sin aller siste dag på jobben. Nå påstår han at han skal starte opp som pensjonist…

Pensjonist som Aglo-ansatt, javel, men vi tror på et særdeles aktivt liv for vår ferskeste pensjonist.

Harald startet på Aglo som lærer i 1990., Av dagens ansatte gjenstår det vel tre – 3 – fra den tid. Så det er ingen tvil om at det er en solid og trofast Aglo-veteran som nå har takket av. Han startet karrieren hos oss som lærer på TIP. De siste årene har han vært tilknyttet Driftsavdelinga vår.

Aglos Sveisemester Bob.  Han har satt spor etter seg.  Vi tenker på Harald når vi går alle trappene på Aglo. Mange av dem ville aldri vært her uten han. Og rundt omkring finner vi gapahuker som han har produsert. Han kan reparere alt som går i stykker.  Kan det fixes? Klart det kan! Litt av et motto, men det passer i denne sammenheng.

Det ble dessverre en litt stusselig avrunding av karrieren. Hele skolen var jo i «hjemmekontormodus». Men fra de hundreder av hjemmekontor går takken til Harald – og vi håper at det blir GODE år også som pensjonist.

Takk for laget!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.