fbpx
Takk for et STORT skoleår

21. juni slutta altså skoleåret 2017-2018. Og på Aglo markerer vi alltid med stil, klem, klapp, kos og litt til.

Et år med pugging av nynorske verb, matematiske formler, det har vært skruing, snekring, klipping, maling, stelling osv.

Hele Aglo-familien i salongen. Smekke fullt. Ingen har lyst til å runde av før det er ugjenkallelig over. Next to Perfect, skolebandet vårt, spilte bra i år også, men har fortsatt en liten vei å gå før navneendringsønsket aksepteres. De drømmer nemlig om å kalle seg «PERFECT»… Men nesten!

Se bildene fra den siste samlinga vår i billedgalleriet.

Nytt av året, og det likte vi egentlig veldig godt: Elevene fikk med seg en liten blomst videre på ferden. Husk gjerne Aglo som

 

En liten skole som tenker stort om den enkelte elev

 

Det gjør vi nemlig!

Rektoren vår, Gørild Joramo, hadde tradisjonen tro mye gjevt å si til elevene sine. Blant annet dette:

– Jeg håper dere har lært mest mulig av det dere trenger når dere skal fortsette livene deres. Stå på og jobb jevnt og trutt. Vi krysser vfingrene for dere, sa Gørild.

Også elevrådslederen vår, Bjørn Fiske fra 3PBA, hoppet opp på scenen da han fikk muligheten til å si noen ord.

– Engasjer dere. En fin oppskrift for å lykkes, mente Bjørn som også ble diplomert som årets «MILJØVERNER.» Han sørga nemlig for forbud mot bruk av engangssbestikk/fat på skolen!

Også i år kjørte vi billedkavalkade. Et Aglo-år skal alltid dokumenteres skikkelig for ettertiden. Klikk på lenken under og se en PDF-fil med hele det fine året i bilder.

Gjenopplev hele skoleåret 2017-2018 i tekst + bilder (PDF)

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart