21. juni slutta altså skoleåret 2017-2018. Og på Aglo markerer vi alltid med stil, klem, klapp, kos og litt til.

Et år med pugging av nynorske verb, matematiske formler, det har vært skruing, snekring, klipping, maling, stelling osv.

Hele Aglo-familien i salongen. Smekke fullt. Ingen har lyst til å runde av før det er ugjenkallelig over. Next to Perfect, skolebandet vårt, spilte bra i år også, men har fortsatt en liten vei å gå før navneendringsønsket aksepteres. De drømmer nemlig om å kalle seg «PERFECT»… Men nesten!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Se bildene fra den siste samlinga vår i billedgalleriet.

Nytt av året, og det likte vi egentlig veldig godt: Elevene fikk med seg en liten blomst videre på ferden. Husk gjerne Aglo som

 

En liten skole som tenker stort om den enkelte elev

 

Det gjør vi nemlig!

Rektoren vår, Gørild Joramo, hadde tradisjonen tro mye gjevt å si til elevene sine. Blant annet dette:

– Jeg håper dere har lært mest mulig av det dere trenger når dere skal fortsette livene deres. Stå på og jobb jevnt og trutt. Vi krysser vfingrene for dere, sa Gørild.

Også elevrådslederen vår, Bjørn Fiske fra 3PBA, hoppet opp på scenen da han fikk muligheten til å si noen ord.

– Engasjer dere. En fin oppskrift for å lykkes, mente Bjørn som også ble diplomert som årets «MILJØVERNER.» Han sørga nemlig for forbud mot bruk av engangssbestikk/fat på skolen!

Også i år kjørte vi billedkavalkade. Et Aglo-år skal alltid dokumenteres skikkelig for ettertiden. Klikk på lenken under og se en PDF-fil med hele det fine året i bilder.

Gjenopplev hele skoleåret 2017-2018 i tekst + bilder (PDF)