fbpx
Stengt til etter påske

Norske myndigheter gav i ettermiddag beskjed om at de tiltakene som ble iverksatt 12. mars skal fortsette i minst to uker til.

For vår skole betyr det at vi tidligst kan sette i gang med skole på «gammelmåten» tirsdag 14. april. Først halvannen uke med hjemmeskole, så en drøy uke med påskeferie.

Hva så med eksamen 2020?

Årets eksamensperiode starter med eksamenstrekk 15. mai og første skriftlige eksamen allerede 19. mai. Med andre ord en måned etter at skolen eventuelt har kommet i gang igjen. Pr. i dag er INGENTING avgjort med tanke på eksamen i 2020. På Utdanningsforbundets hjemmesider ble det i ettermiddag (24. mars kl. 16:00) lagt ut følgende melding:

  • Hvis vi må avlyse vårens eksamen på grunn av koronaviruset, vil elevene likevel få vitnemål.
  • Når det gjelder eksamen for privatister, jobber vi med dette og vil komme tilbake til dette så snart som mulig.

– Mange skoler og lærere gjør allerede en veldig god jobb med å legge til rette for at elevene får jobbet med skolearbeid hjemme. Dette er krevende for mange skoler, elever og foresatte – men inntrykket vårt er likevel at arbeidet er preget av profesjonalitet, engasjement og dialog, skriver Utdanningsdirektoratet.

Selv om skolen fysisk fortsatt skal holde stengt, så vil skolen fortsatt være der for elevene. Det blir med andre ord «hjemmekontor» med hjemmearbeid og hjemmeoppfølging fra lærere og elever.

På Utdanningsdirektoratets sider står det i dag følgende:

  • Det er skoleeiers ansvar å sørge for at elevene får opplæring. Skolene må fortsatt gi elevene et opplæringstilbud hjemme og legge til rette for opplæring så langt det lar seg gjøre.
  • Vi fortsetter å følge med på situasjonen og vurderer hvordan vi best mulig kan støtte barnehagene og skolene. Hvis skolene fortsatt er stengt etter påske, vil vi komme med flere avklaringer rundt opplæringstilbudet til elevene.
  • Vi oppfordrer skolene til å bruke egne ressurser og muligheter, og gjerne samarbeide med andre skoler og kommuner/fylkeskommuner. Inntrykket vårt så langt er at arbeidet preges av profesjonalitet, engasjement og deling. 

Her på Aglo har vi nå gjennomført hjemmeskole i snart to uker. Lærerne byr på kreativitet og tæl, og vi har også et godt inntrykk av elever som står på. Det gjør oss glade i en vanskelig situasjon.

Derfor, kjære elevene våre:

  • Ta vare på dere selv og hverandre.
  • Forsøk å gjøre de oppgavene dere får av lærerne.
  • Be om hjelp; enten pr. telefon, via SMS eller på Teams eller It’s learning. Lærerne og rådgiverne lytter
  • Gi tilbakemelding på det som fungerer og ikke fungerer
  • Ut å gå minst 40 minutter hver eneste dag. Frisk luft og trim!

Slik skal vi ha det igjen!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.