Vårt bildet viser Anders Lynmo som blir ønsket velkommen av avdelingsleder på Bygg, Olav Teigen (t.h.) og Arild Fordal.

Dermed er altså et splitter nytt skoleår med helt blanke ark i gang. Mange kunne si «takk for sist», men flertallet av elevene var her før første gang. Spennende!

Første skoledag i AF-klassene

Det er 57 år siden Aglo videregående skole startet virksomheten sin, og aldri har skolen hatt så mange elever og ansatte. Mer enn 300 personer – elever, lærere og øvrige ansatte – har Aglo vgs. som arbeidsplass i år. I går var hele gjengen samlet i salongen vår. For å si det litt pent og forsiktig; det var stappfullt og tendenser til stormende jubel.

Det første Aglo-møtet skjedde presis klokka ti ute i skolens «myldreområde». Et møte som garantert setter preg på skoleåret. Samtlige ansatte var i «myldremodus», og målet med det første møtet er å skape den tryggheten som skal til for å lykkes i et Aglo-år. At det var litt kaos utendørs var egentlig ok.

Velkommen til SES! Thomas (t.v.) er rektor, Nils spiller mye gitar

aglo.no valgte tradisjonen tro å følge AF-avdelingen de første timene. 50 elever i klasserom 11. Forsiktig stemning, litt nervøsitet og også en solid dose forventning og optimisme.  Om ti måneder er året over. Det kan gå fort, det!

Et Aglo-løfte som alltid blir gjenntatt og aldri glemt:

«Å bli sett» – det kan vi garantere at elevene våre skal få oppleve dette skoleåret.

De to første skoledagene har et utpreget sosialt preg, men allerede onsdag er timeplanen spikret med fag som matematikk, engelsk, naturfag og ulike yrkesfag. Første skoledag gikk med til å bli kjent med skole, lærere og ikke minst medelever. Tirsdag er det natursti rundt sjukilometeren med påfølgende grilling. «Godvær – meld din ankomst.»

«Next to perfect»…, eller «More than perfect»… Velg selv.