fbpx
Skoleåret er slutt; «TAKK FOR OSS»

Starten på et skoleår er gjerne spennende; slutten er vanligvis av den vemodige sorten. Og heldigvis; det er de gode minnene vi tar med oss videre.

alt alt

Aglo anno juni 2012 har en gjeng flotte, ulike og unike elever. Vi på Aglo har verdens beste elevflokk å jobbe med. Det er ikke noe å diskutere en gang… Noen av dere er ferdige med Aglo, mens andre (heldigvis…) dukker opp igjen midt i august. «Ha det» til den første gruppen og «på gjensyn» til den andre.

Faglig har det vært et godt år. Vi har registrert mange gode resultater, både til standpunkt og ikke minst til eksamen. Gratulerer.

alt

Helt øverst: AF og påbygning sier «ha det», her er det HS som gjør det…

Vi setter også pris på å ha en elevflokk som har hatt det fint. Ikke minst FINT SAMMEN. I løpet av året er det knyttet nære bånd. Hold på dem! Vi har sett elever som sammen har kjempet seg til gode resultater. Fellesskapsfølelsen er viktig for oss på Aglo. Det å bry seg om alle de andre. Vær snille med hverandre. Det er ikke nødvendigvis enkelt, men i år har mange fått det til på Aglo.

alt alt

Det var tradisjonen tro «smekke fullt» da elever og ansatte hadde siste time i den altfor lille salongen vår. Musikk med elevene i sentrum, diplomer med elevene i sentrum, hilsener med elevene i sentrum. Klemmer med elevene og de ansatte i sentrum.

Ellers; og som en av lærerne våre så fortreffelig sa: «Æ e så stolt over å jobb på Aglo i dag!

Programmet var helt og holdent elevenes! Og det vi skriver nå skriver vi ikke for å være høflige: Det var supre innslag med kvalitet. Og kanskje mest imponerende; det var så mange som bidro. Sang, musikk, Aglo; det hører definitivt sammen!

alt

Smil og kanskje noen tårer. Et GODT SKOLEÅR

Og i løpet av ettermiddagen (19. juni) vil flere bilder bli lagt ut på Aglo facebooksider!

aglo.no har med stor glede kunne rapportere fra en aktiv skole. Det skal vi fortsette med, men nå tar også vi en etterlengtet ferie.

Vi er tilbake i god tid før skolestart i august. Og det blir en skolestart med mange, mange nye elever. Pr. i dag forventer vi et elevtall på ca. 205 + grunnskolegjengen vår. Så store har vi aldri vært før.

VI ØNSKER DERFOR ALLE VÅRE LESERE EN GOD OG VELFORTJENT SOMMERFERIE!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.