Vi må bare innrømme det. DH-avdelinga framstod som noe bortimot komplett kaos i formiddag. Men etter hvert oppdaga vi at det var et kontrollert kaos.

Vår høst/vinterlige rundttur på avdelingene fortsetter også denne uka. Vi satte dermed kursen mot DH-avdelinga vår (design og håndverk). Stedet hvor kreativitet, aktivitet og kaos gjerne går hånd i hånd. Slik var det i alle fall i dag.

– Vi jobber med julemarkedet. Og som du ser jobbes det godt overalt. Det er en veldig kreativ gjeng, sa DH-lærer Tone Fiskvik. Hun bekreftet kaoset, men understreket at kaos på DH er relativt vanlig og at det pleier å være kontrollert…

Både vg1 og vg2 slo seg altså sammen i dag. Masse utstyr og rekvisitter. Noe slengt omkring, andre mer planmessig plassert. Men det funka.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Kranser av ymse slag ble laga. Målet  var en krans pr. elev, men målet sprakk. Det ble flere kranser på flere. Fellesnevneren var at de var skikkelig fine. Glassfigurer, sitteunderlag, nøkkelringer, hjemmelaget såpe osv. osv. osv.

Billedserien vår over viser bare litt av det kreatgive elever og lærere har fått til.

– I utgangspunktet skal vi produsere like mye som til fjorårets julemarked, men det spørs likevel om det ikke blir mer i år. Jeg tror vi på DH-avdelinga kommer til å ha mye fint å selge neste lørdag, sier Tone Fiskvik.