fbpx
Se så stolt mora ble!

 

Ingen Aglo-lærer kommer til å smile like bredt som Janne Buan Waade i morgen. Vi garanterer det. 100 prosent sikker – minst.

Håndballjentene til Byåsen gjestet i kveld Stjørdal. Sentral på laget, Jannes datter, Silje Katrine Waade. Byåsen møtte selveste Hypo fra Østerrike i kvartfinalen i Europacupen. Et lag med seks – 6 – brasilianske verdensmestre på laget! Verdensmestre i fleng med andre ord.

Silje er derimot fra Stjørdal. Mora var i ekstase bakerst på tribunen (vi så/hørte det fra vår plass litt lengre ned på tribunen), og da kan jo ikke dattera svikte.

Byåsen vant 37-23 – et resultat som kan karakteriseres som en SENSASJON. Silje var i aller høyeste grad «medskyldig» i det som østerriske aviser helt sikkert kommer til å omtale som «Marerittet i Stjørdal».

Silje skåra sånn cirka sju mål. Langskudd, kontringsmål og kantskudd. Hun stod som en levende vegg i forsvar. VI – og sikkert mamma/Aglo-lærer Janne også – kåra henne til kampens lille juvel.

Og Silje selv sa dette til adressa.no som lurte på hvordan det var å spille hjemme i Stjørdal foran blant annet mamma.

– Jeg har aldri vært med på noe lignende. Spiller vi slik de neste kampene, er det ingen umulighet at vi vinner hele greia, mente hun.

Så sier vi det slik, da!

Dermed er Silje & co eneste norske lag i e-cupens semifinale i år. Larvik ble jo slått ut lørdag…

En liten gla’sak på hjemmesidene våre i starten av ei ny og innholdsrik skoleuke.

Det liker vi!

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.