fbpx
Betty og Magnus VIL til NM!

 

– Konkurransen blir sikkert tøff, men vi skal til NM, vi, smiler duoen Betty Steinsvold og Magnus Skjelstadås.

Mandag 10. mars representerer de to elevene fra 2TPA (TIP) Aglo i det midtnorske mesterskapet i sveising i Levanger. De fire beste skal representere de to trøndelagsfylkene i NM senere i vår. Det er dit Betty og Magnus har alvorlige planer om å dra.

De har faktisk grunn til å være optimister foran helgas batalje. Betty var også med i fjor, og da ble hun som eneste VG1’er firer i det midtnorske mesterskapet. Som VG2’er i år stiller hun som en av de mest rutinerte i sveiseselskapet. Ingen ulempe, det.

– I jenteklassen?

– Nei, nei, her konkurrerer gutter og jenter sammen. Men jeg var den eneste jenta i fjor, sier Betty.

Ei jente i det midtnorske mesterskapet, altså. I 2TPA er likestillingen  ikke helt perfekt, men egentlig akseptabel. Fire av de elleve elevene i klassen er jenter. Den fordelinga finner vi neppe på så mange andre skoler.

Vi sjekka også  litt med TIP-lærerne, og de innrømmer at også de er spente foran mandagens konkurranse. Det er nemlig to dyktige sveisere som skal i aksjon, er dommen fra lærerne.

Som illustrasjonsbildet vårt viser skal de to sveise sammen tre plater – akkurat en slik en som de holder mellom seg. Det ser jo enkelt ut, men oppgaven blir ansett som krevende av de som forstår seg på det…, hvilket vi ikke gjør.

– Vi vet hva vi skal gjøre, og vi har trent mye på det allerede.

– Hva er poenget med å delta i et sveisemesterskap?

– Det er artig og det er motiverende. Vi har lyst til å få det til, og da må vi jobbe. Et diplom kan også være kjekt å legge ved CV’en. Vi synes også det er stas å representere Aglo. Vi har det kjempefint her på skolen, sier Betty Steinsvold og Magnus Skjelstadås.

Begge innstilte på å fortsette som sveisere etter Aglo-tida. Neste skoleår er de lærlinger.

Og vi på Aglo sier selvsagt; HEIA BETTY OG MAGNUS!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.