Det var for en måned siden at enmanns-filmteamet fra filmselskapet Applaus var i aksjon med kamera og mikrofon på Aglo.  Harald Herland er produsent, regissør, fotograf og daglig leder i Applaus, og altså hyra inn for å filme hverdagen i Blå Kors.

Resultatet er nå klart, og du kan se hele filmen på om lag et kvarter på You Tube ved å klikke på denne linja.

Vi anbefaler selvsagt å se HELE filmen. Men er du spesielt interessert i det som skjer på Aglo vgs. spoler du deg fram til 7,50 minutter ut i filmen. Men som sagt; SE ALT!

Litt artig med den lille trønderdominansen. Aglo vgs er med likeså Lade Behandlingssenter, Barnas Stasjon i Trondheim og Kompasset i Trondheim.

Ellers i filmen får vi små glimt fra virskomheten i resten av landet vårt. Et spennende bilde av en organisasjon som favner særdeles bredt.

Dette er altså en litt lengre film som viser nesten hele Blå Kors på nært hold (vi har nemlig enda mer å by på). I tillegg  skal det også lages fire korte filmsnutter som til sammen skal gi et bilde av det frivillige Blå Kors. Disse skal først og fremst skildre det frivillige Blå Kors-arbeidet. Fra de ulike tilbudene til rusmisbrukere, via Barnas Stasjon og til ettervernstilbudet Steg for Steg. Disse filmsnuttene vil blant annet bli brukt på Blå Kors sine hjemmesider som et rekrutteringstiltak av frivillige.

Vil du se mer av Blå Kors-arbeidet kan du også klikke på denne TV2-linken hvor temaet er Kompasset. Det handler om  Anna Monika Frøyen som først i voksen alder forstod at hennes egne problemer oppsto som følge av farens alkoholmisbruk. På Kompasset i Oslo fikk hun hjelp.