I dag har vi gått, jogga og sprinta i nærmiljøet vårt. Aglo-joggen, også kalt Mercy-joggen, har blitt en vakker maitradisjon.

Vårens vakreste eventyr ble relativt vakkert. Nydelig sommer(!)vær. Vi bikka 20 grader pluss trolig med god margin og storkosa oss i timene før lunsj.

Tradisjonen tro; line-dance og «slangen» oppe på skoleområdet. Så tok vi beina fatt og la i vei nedover mot Håmmårsbukta. Noen lot beina følge et normalt tempo, andre kommanderte beina til å fly nedover bakkene. Klikk på bildene under og se dem større.

Mercy-ships er vårt bistandsprosjekt som vi gjennom året samler penger til. Dagens innsats resulterte i at småpene 12 882 kroner går til prosjektet vårt. BRAVO!

Lærer og lærer, elev og elev og lærer og elev. Intet tydelig system i grupperingene som danna seg etter hvert. Vi overhørte en intens samtale om endinger på norske substantiver kombinert med rask gange mot Håmmårsbukta. Veldig bra.

Vel nede var det ei ferdiglaga løype som det var meningen at elevene/lærerne skulle forseres flest mulig ganger. For å stimulere innsatsen ga Aglo vgs. 10 kroner pr. gjennomført runde til Mercy Ships.

Totalt ble det løpt/gått/jogga 966,5 kilometer i de to timene før lunsj. Skatval-Hamar-Skatval sånn omtrent…

I morra er skole i sentrum igjen. Norsk natur er blant anna bytta ut med mattetentamen i fem klokketimer. Fra det ene til det andre, med andre ord.