fbpx
100 mil for Mercy Ships

I dag har vi gått, jogga og sprinta i nærmiljøet vårt. Aglo-joggen, også kalt Mercy-joggen, har blitt en vakker maitradisjon.

Vårens vakreste eventyr ble relativt vakkert. Nydelig sommer(!)vær. Vi bikka 20 grader pluss trolig med god margin og storkosa oss i timene før lunsj.

Tradisjonen tro; line-dance og «slangen» oppe på skoleområdet. Så tok vi beina fatt og la i vei nedover mot Håmmårsbukta. Noen lot beina følge et normalt tempo, andre kommanderte beina til å fly nedover bakkene. Klikk på bildene under og se dem større.

Mercy-ships er vårt bistandsprosjekt som vi gjennom året samler penger til. Dagens innsats resulterte i at småpene 12 882 kroner går til prosjektet vårt. BRAVO!

Lærer og lærer, elev og elev og lærer og elev. Intet tydelig system i grupperingene som danna seg etter hvert. Vi overhørte en intens samtale om endinger på norske substantiver kombinert med rask gange mot Håmmårsbukta. Veldig bra.

Vel nede var det ei ferdiglaga løype som det var meningen at elevene/lærerne skulle forseres flest mulig ganger. For å stimulere innsatsen ga Aglo vgs. 10 kroner pr. gjennomført runde til Mercy Ships.

Totalt ble det løpt/gått/jogga 966,5 kilometer i de to timene før lunsj. Skatval-Hamar-Skatval sånn omtrent…

I morra er skole i sentrum igjen. Norsk natur er blant anna bytta ut med mattetentamen i fem klokketimer. Fra det ene til det andre, med andre ord.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.