fbpx
Så smalt det på Aglo!

Endelig. I formiddag starta vi jakten på JULESTJERNENE fra Aglo. Den etter hvert så tradisjonsrike juleturneringen er i gang. Alle klassene stiller lag, gutter er med og jenter er med. 16-åringer er med og jammen dukker det nok opp noen 30- og 40-åringer også. Det er rett og slett artig!

Vi fikk med oss de tre av  kampene i dag. Vg2 HEA mot vg1 TIF og deretter Vg2 BUA mot Vg2 Kjøretøy. Så gruppefinalen mellom Vg2 HEA og Vg2 BUA. Dramatikken uteble egentlig i de to første kampene. Vg2 HEA vant komfortabelt mot Vg1 TIF med sifrene 34-21, mens Vg2 BUA fulgte opp med like komfortable 32-20 mot kjøretøygjengen vår. En STOOOOR åpning av HO-avdelingen vår.

Så; i den siste kampen i dag møttes to ubeseirede lag fra HO. Fire seire av fire mulige. BUA var i kjempeslag i hele dag og sikret seg en fortjent seier med sifrene 26-22. Begge HO-lagene er dermed klare for mandagens finalespill. Obs – obs – obs alle andre Aglo-lag.

Heiagjeng i ekstase. HO-avdelingen i storslag på åpningsdagen. Både på banen og på tribunen!

Gruppespillet foregår i gymsalen vår denne uka, mens den store finalefesten blir etter lunsj på mandag (19.desember). Da flytter vi hele Aglo til den noe større Idrettshallen på Skatval. Vi glær oss!

Her er mandagens resultater:

Vg1 HEA – Vg1 TIF   34 – 21

Vg2 Kjøretøy – Vg 2 HEA   32 -20

Vg1 TIF – Vg2 BUA   23 – 33

Vg2 Kjøretøy – Vg2 HEA   19 – 42

Vg1 TIF – Vg2 Kjøretøy   35 – 26

Vg2 BUA – Vg2 HEA   26 – 22

Og i billedserien under kan du se litt av det som skjedde i formiddag.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.