Nå er adventstida i gang for fullt. Det er 1. desember, og vi skal lage i alle fall Trøndelags største adventskalender, kanskje Norges største også. Fronten på Idrettsbygget ser ut til å være spesiallaget for advent. 24 flotte nesten kvadratiske vinduer skal i løpet av den neste 24 dagene få hver sin stjerne.

Med andre ord trivelig inne i bygget og om mulig enda bedre når vi står på utsida og kikker inn. Bildet over viser hvordan det blir når kalenderen er fiks ferdig.

Akkurat i dag er det som vi kan se bare en stjerne på plass. Nummer to kommer på fredag osv. Til slutt blir det slik de to andre bildene våre viser.

Her er årets aller første julestjerne på plasss i vindusrekka på Idrettsbygget.

Julekalenderen på Aglo er av nyere dato.  Et par av de ansatte (Guri-Malla) kan kunsten å telle vinduer. Ved en tilfeldighet så de plutselig at fronten på det nye Idrettsbygget vårt består av 24 store vindusruter. Akkurat nok til en adventskalender. I tillegg et par fine glassdører slik at vi også kan spasere rett INN i julekalenderen. Praktisk.

Vi vet faktisk ikke om dette er Norges største adventskalender. Vi har spurt før også, men ingen har fortalt oss om større kalendre i alle fall. Derfor – inntill videre – VI ER STØRST!