fbpx
Rosafruer på to hjul

En ækt agloist er pr. definisjon sprek, smågal og forhåpentligvis litt idealist. Det er de fire rosafruene våre også.

  • De skal sykle laaaaangt terrengritt på Røros i helga
  • De drømmer i rosa – og har til og med en rosa hellakkert bil for anledningen
  • De jobber for en god sak – «Sykehusbarna»

Med andre ord; spreke, smågale og idealister.

De har slått seg sammen med 70 andre rosasyklere og satser på å dominere Jenterittet på Røros fra start til mål. Først ut…., og sist inn. Kine Kari-Anne Dybwad, Monica Ryggvik, Torunn Myhr Olsen og Åshild Fiskvik Bye.

– Vi skal sykle sammen så jeg har lovt Kine at jeg skal vente på henne, sier Åshild og får et olmt blikk i retur.

Gruppa er relativt samstemte i at Torunn er råest til å tråkke rundt, og har dermed i fellesskap bestemt at hun skal sykle dobbelt så langt som de andre. 27 kilometer i skogs/fjellterreng på de middels spreke, og naturligvis dobbelt dose for fjerdefruen. Helt naturlig det.

De skal kjøre bil til Rørøs i kveld, og den er for anledningen nylakkert og rosa. Torunns ektemann var alt annet enn blid da kona returnerte med rosa bil i går kveld…, sies det fra godt informert hold.

Den rosa «Dronningklubben» sykler for både seg selv og et prosjekt som heter «Sykehusbarna». Hittil har de sykla inn om lag 15 000 kroner til inntekt for barn som av en eller annen grunn må tilbringe tid på sykehus. Når melkesyra sprenger på vil nok de gode tankene skremme vekk melkesyra…, håper vi.

Monica har aldri syklet ritt før og gruegleder seg.

– Litt nervøs og litt positivt spent, er forhåndsanalysen.

Ingen røper direkte planer om å bli best av de fire, men tankene er der. Kine er overbevist om at en eller flere av dem komme til å gi full gass når mål dukker opp i det fjerne.

Og vi sier god tur til rosafruene våre, og oppfordrer andre agloister til å hente fram sykkelen i helga. En liten trilletur gjør bare sååååå godt.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.