fbpx
På jakt etter jula

Hva gjør man en helt tilfeldig dag rett før jul? Jo, man leter etter jula! I dag kikka vi godt etter Aglo-jula. Gikk litt rundtomkring, så rett fram, så opp og så ned, åpnet noen dører og gikk selvsagt inn. Vi fant, vi fant!

Det er mørkt når vi kommer til skolen, og det er jammen like mørkt når vi drar hjem igjen. Typisk «rett-før-jul-på-Aglo-stemning». Se på Idrettsbygget vårt. Det er faktisk finest når det er mørkt. Lys, pynt og definitivt en av Norges største og fineste adventskalendre. Digre røde stjerner i vinduene. Det  var godt planlagt å bygge Idrettsbygget med 24 store vinduer i fronten… Akkurat tilpassa advent.

Rundtomkring fant vi småpene småtrær med lys i. Vi kikka inn i noen klasseromsvinduer og fant mye, mye jul innafor. Det var rett og slett en trivelig «på-jakt-etter-jula-på-Aglo-tur».

Julestemning på Villa Form. Så trivelig. Den synes visst Trude og Camilla også.

Vi må nesten få lov til å kåre en Aglo-vinner. Vi var innom alle avdelingene, men det var definitivt HO-avdelingen som hadde mest jul. Et juletre her, og et juletre der. Et mørkt klasserom med masse elever og Santa Lucia-stemning, dog uten Lucia-opptoget.  Fin sang, forresten!

Med på rundturen hadde vi selvsagt et fotoapparat. Resultatet av julejakten kan du se i billedserien vår. Klikk i vei å se hva som skjedde på Aglo 13.12.2021. God tur i billedhaugen vår.

 

Litt mer nøkternt julestemning var det nok i verkstedbygget vårt. Men vi fant, vi fant. To skolesnekrede julestjerner i tre!! Stilig +

Og så var det altså 13. desember og Lucia-dag. Vi lette og lette etter Lucia-opptogene. Ingentinhg, ingenting. Inntil vi kikka 25 meter oppover bakken fra skolen vår. Eventyrhuset, Aglos egen barnehage. Klokka 10.15 presis dukka Santa Lucia opp sammen med ternene sine. «På-jakt-etter-jula-på-Aglo-turen» nærmer seg det perfekte. Nå manglet vi strengt tatt bare hesten, sleden og småungene. Vi fant det på barnehagen også. Aglo, altså!

For en som er glad i mat… var det også befriende og koselig å stikke innom HO-avdelinga vår i dag. Gjett hva som ble laget på HO-kjøkkenet da vi helt tilfeldig stakk innom? Jepp, riktig svar! Lussekatter.  Nydelige lussekatter, fortsatt litt småvarme. Vi lovte å skryte av dem hvis vi fikk smake. De var kjempefine/gode!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.