fbpx
Oslo; se opp. 3AFA på vei!

 

De fleste har vært utafor, men det er ikke så mange som har vært innafor. Det skal altså AF-klassen når de skal besøke Stortinget neste uke. 21 elever og tre lærere. Det er forøvrig tredje år på rad at AF-klassen gjennomfører et slik studietur.

Tirsdag 8. april skal de delta på et undervisningsopplegg som blir kalt Mini-Tinget. Et rollespill hvor de tar på seg roller som stortingsrepresentanter. Debatt, gruppemøter, kompromisser, TV-debatt(!) og rett og slett et hektisk stortingsliv. Bildet under er fra «TV-debatten» som ble litt av en utfordring for beskjedne(…) Aglo-elever.

I løpet av besøket på Stortinget skal vi møte AP-politiker Ingvild Kjerkhol. Som kjent er Ingvild stjørdaling som de fleste av Aglo-elevene. Ellers treffer vi muligens på en del av  politikerne som har klippekort i nyhetssendingene på TV.

For ordens skyld; det skjer alltid noe på Stortinget. Her kan du laste ned det som står på programmet mens vi er der!

Klassen skal også besøke Litteraturhuset i Oslo. Der møter vi blant annet forfatteren Selma Lønning Aarø som har skrevet både noveller og romaner.  Vi skal også innom Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) hvor de har et undervisningsopplegg som er kalt Europatimen. Spennende.

Shopping, da? Tja, kanskje noen minutter…

Her er det detaljerte programmet for turen:

8. april:

 • 07.00 – Oppmøte Værnes!
 • 08.00 – 08.55 Norwegian Oslo-Gardermoen
 • Innlosjering P-Hotel Oslo
 • 11.00 Vi møter stortingtsrepresentant Ingvild Kjerkhol på Løvebakken utenfor Stortinget
 • 12.30 – 15.30  Rollespillet Mini-tinget.
 • 20.00  Middag et eller annet sted…

9. april

 • 09.00 – 10.00 Vi besøker NHO og er med på undervisningsopplegget Europatimen
 • 11.30 – 13.30 Litteraturhuset i Oslo hvor vi møter forfatteren Selma Lønning Aarø.
 • Så….noe shopping + middag på egen hånd.
 • 18.15 Møter vi utenfor hoteller for avreise
 • 20.20 – 21.15 Norwegian Oslo-Værnes

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

3 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart