Nå kan du oppleve ett år med HDP-gjengen vår. HDP = Håndverk, design og produktutvikling. Aglos kanskje mest kreative gjeng. I alle fall den desidert mest kunstneriske!

I andre etasje på Låven (adm.bygget) presenterer de i disse dager litt av årets innsats. Tegninger, malerier, keramikk, klesplagg, trefigurer, metall osv. Vårt tips; Løp opp trappa og se/opplev selv. Det er faktisk mye bedre å se det enn å lese om det.

To av lærerne på HDP-avdelingen, Solbjørg Eggen og Edvin Telnes Sandbakk, innrømmer gladelig at de er litt stolte når de nå kan se resultatet av ett års arbeid.

Andrea har blant annet laget disse to antrekkene. Flott!

– Det er flinke elever og ikke minst; det er en kreativ gruppe, sier de to. Det har vært relativt få elever i klassene deres i år, men de kan nå fortelle at det ligger an til langt flere elever neste skoleår. Flere og større utstillinger i vente med andre ord.

– Det har vært en spennede år med mye læring. Vi er godt fornøyde med det året vi snart er ferdige med, forteller Gudmund Elias, Maya og Andrea til aglo.no. De kan nå fortelle at de kommer til å satse på et nytt Aglo-år til høsten. Gudmund Elias har planer om Vg3 Påbygg, mens Maja og Andrea satser på Vg2 Søm og tekstilhåndverk.

En utstilling av HDP-året 2022/23. Men alt er ikke er med. Det er utvalg vi får se. De har nemlig laget mye mer.

– Mye av det vi har laget har vi gitt bort i løpet av året. Det har blitt noen fine gaver til jul og bursdager, smiler de tre HDP-elevene.