fbpx
Onsdag JOGGER VI!

 

– Arrangementet starter cirka klokka halv ti og varer fram til lunsj. Vi starter med en felles «kick off» på fotballbanen ved Villaform. Der blir det en sportslig og solidarisk appell, forteller gymlærer Rilkard Ulseth.

– Så blir det felles oppvarming til fengende rytmer. Artig å se på, men kanskje enda artigere å være med på. da. God og varm og i rette joggemodus rusler vi ned til Steinvik lager (Håmmarsbukta). Her er det om å gjøre å gå/løpe flest mulig kilometer i en rundløype vi har laget, forteller Rikard.

Aglo videregående skole bidrar med å gi en sum penger per kilometer som elevene og lærerne til sammen klarer å tilbakelegge. Jo lengre elevene og lærerne klarer å gå/jogge, jo mer penger går dermed til SOS – barnebyer i Tanzania. Elever og lærere oppfordres i tillegg til å bidra med minst en «joggetjuer» (20 kroner eller mer) som startkontingent.

Skolejoggen kombinerer fysisk aktivitet med engasjement for verdens sårbare barn. Inntektene fra Skolejoggen går til SOS-barnebyers arbeid i Tanzania. I Mwanza, Tanzanias nest største by skal det nå bygges en ny SOS-barneby. SOS-barnebyer arbeider for å gi barn i Mwanza, Tanzania et trygt hjem, god omsorg, utdanning og helsetilbud.

Gjennom Skolejoggen kan Aglo videregående skole bidra til å gi barn som mangler alt en ny sjanse. Det er litt av en mulighet, det!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.