fbpx
Onsdag 8. juni – en RUSFRI dag!

Aglo videregående skole er en del av Blå Kors, og deler ønsket om å skape gode rusfrie møljøer. Vi oppfordrer både elever og ansatte til å bli med å gjøre onsdag 8. juni til en rusfri dag.

Det hele startet med en aksjon på Facebook hvor Frelsesarmeen opprettet en gruppe for de som støttet tanken bak 8. juni som en rusfri dag. I skrivende øyeblikk har ca. 40 800 facebook-brukere meldt seg på!

Frelsesarmeen vil markere dagen på ulike måter rundt omkring i landet.

Informasjonssjef i Blå Kors Norge Steinar Glimsdal synes idéen er strålende.

– Vi støtter tiltaket hundre prosent. Det er en gnistrende god idé. Vi anbefaler alle våre venner og kontakter om å være med på å gjøre denne dagen til en spesiell dag, sier Glimsdal.

Han ser gjerne for seg en videre utvikling av tanken om hvite dager.

– Neste trinn kunne være å skape en rusfri helg. Det ville vært en større utfordring enn en rusfri onsdag, sier Steinar Glimsdal.

Frelsesarmeen poengterer at de ikke er ute etter å moralisere eller å vifte med pekefingeren foran folk. Målet er å fortelle folk at det innimellom er lurt med en pause. Og ikke minst; rett foran ferien er det fint å tenke på at nettopp denne tiden kan være vanskelig for mange, ikke minst barn som lider på grunn av voksnes ofte ufornuftige bruk av alkohol.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!

Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE! ... Se merSe mindre

15 timer siden

1 CommentKommenter på Facebook

God sommerferie til alle lærere på Aglo og alle elevene som har vært på Aglo videregående skole🥰

Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy