fbpx
Sunniva og Are – ingen tvil!

FOTO: STEINVIKHOLM MUSIKKTEATER/TV2

Sunniva Unsgård og Are Hembre har nærmest cruiset inn til finaleplass etter å ha imponert i de innledende rundene. Fredag 27. mai er det alvor når det er klart for den store finalen i Chateau Neuf i Oslo.

SUNNIVA ER ET VELKJENT FJES PÅ AGLO VGS. Mamma Anne-Kath. er lærer og avdelingsleder på formgivingsavdelingen, og Sunniva har ikke vært vanskelig å be når vi på Aglo har ønsket oss sangunderholdning på høyt nivå.

– Det er kjempefint hvis dere på Aglo stemmer på oss. I utgangspunktet var målet vårt å komme til finalen. Resten er bonus, men det er klart at vi satser alt på å vinne, sa Sunniva da vi snakket med henne. Hun kan fortelle at det mobliseres foran finalen og at det blant annet er opprettet ei støttegruppe på Facebook.

Det er ei travel uke for Sunniva. Mandag var det eksamen i teaterproduksjon, tirsdag drar hun til Oslo for de siste forberedelsene før fredagens finale og torsdag må hun en tur innom Ringve vgs. for å skrive årets hovedmåleksamen.

 

– VI SKAL SYNGE QUEEN-LÅTEN «the show must go on». Vi er veldig glad i den sangen, og jeg tror den skal passe oss godt, sier hun.

Foto: KARI SPETS/SELBYGGEN

De ti finalistene har svært ulike talenter. Sunniva og Are har utvilsomt stemmeprakten som sitt store talent. En fordel er at de to har valgt en sjanger som trolig faller i smak hos både yngre og eldre seere.

– Hva med stemmene og ikke minst nervene?

– Vi har ikke hatt tid til å bli nervøse. Vi har vært litt småsyke den siste uken, men nå er vi helt klart på bedringens vei, forteller en optimistisk Sunniva Unsgård.

Vi på Aglo vgs. er som antydet stolte av ungene våre. I musikksammenheng har vi jammen grunn til å være det også. Alexander With (sønn av daglig leder Odd Anders With) vant for noen år siden Idol. Vi tar gjerne en reprise med Sunniva og Are i hovedrollene.

Både Sunniva Unsgård og Are Hembre har i flere år vært elever på operaskolen tilknyttet Steinvikholm Musikkteater i Stjørdal. En satsing som så langt har fostret fram mange sangttalenter.

– Er de forresten mamma Anne-Kath. du har arvet stemmen din fra?

– He, he. Mamma kan nok synge hun også, men de påstår at stemmen kommer fra bestemora mi på farsiden. Den har nok hoppa over et ledd, ler Sunniva.

Og da er det altså bare å stemme i vei fredag kveld!

tsj

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart