fbpx
…og takk for i år, DEL 2

Aglo kler fest og god stemning. Vi hadde det i går…., og vi hadde det i dag. I dag var det elevene på vg2 og vg3 som sørga for smil og vemod i et like halvfullt auditorium som i går formiddag. Dobbel fest blir dobbel glede…, men også dobbel vemod.

I dag som i går – «BANDET UTEN NAVN» imponerte. Gutta fra BYGG, TIF, DRIFT og MILJØTEAM. Ingen mattelærere, engelsklærere, gymlærere, norsklærere slipper til i et husband fra Aglo… I skoleåret 2021-22 vil vi se/høre dere OFTERE, folkens! I dag var de forresten kraftig forsterket med Siw fra 3AFA.

«Bandet Uten NAVN» med ny opptreden

 

Som i går;  bilder og Kahoot. Taler og hilsner. Gode råd og ord med på ferden.  Rektor Gørild Joramo gjorde som i går og ønsket også elevhalvpart nummer to GOD SOMMER. Koselig!

Nå er det altså ferie for ALLE elevene våre. Noen kommer tilbake til høsten, andre starter videre utdanning og atter andre blir lærlinger. De som kommer tilbake om et par måneder kan sikte seg inn på mandag 17. august. Neste skoleårs aller første skoledag.

Se alle bildene fra «TAKK FOR I ÅR, DEL TO» ved å klikke på billedmontasjen under

Vil du repetere «TAKK FOR I ÅR, DEL EN» kan du klikke HER.

De ansatte fortsatte etter pausen/lunsjen med avskjeden DEL TRE. Skuldra ned og sommer’n i fokus for fullt også for oss. Omtrent ett halvt dusin av våre kjempefine kolleger hadde forøvrig sin siste arbeidsdag på skolen vår. Vemodig…

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.