fbpx
Sommerskole – SUPERT!

Sommerferie, jovisst! Men ikke for alle, da… På Aglo har vi sommerskole – i år som i fjor som i forfjor osv.

TEKST OG FOTO: TRINE BORSETHAUG

 

Vi lar sommerskolelærer Trine Borsethaug fortelle hvordan det er å være på Aglos sommerskole.

«Da er vi kommet til veis ende av den første uka i det årlige sommerkurset. Et samarbeid mellom Aglo, Flyktningtjenesten og Voksenopplæringa. I år har vi hatt ca. 50 elever den første sommerskoleuka.

Noen av kursene våre gir elevene norskopplæring i sammenheng med omvisning og rundturer i nærmiljøet. Andre gir opplæring som retter seg mot mer direkte mot videregående skole og senere høyere utdanning. Nyttig!

I år har faktisk en hel familie funnet veien til oss, og selv om de går på ulike kurs sier far Emmanuel, mor Kamboga og de to voksne barna Steven og Florence (bildet over viser hele familien bortsett fra Steven) at det er hyggelig at de får gjøre dette sammen. Emmanuel og Kamboga skal fortsette ved voksenopplæringen til høsten, mens Steven og Florence har søkt plass ved Aglo vgs. De har ulike drømmer for fremtiden, og med en så positiv innstilling som denne familien deler er vi sikre på at de kommer til å klare det de vil, alle fire.

Elevene har nå gjort seg fortjent til en lang sommerferie og forhåpentligvis er alle klare til å ta fatt på de to siste ukene av kurset som går de to siste ukene før skolestart. Vi lærere gleder oss iallfall til å møte alle elevene igjen. Årets sommerskoleelever er særdeles positive og de sprer rundt seg av glede.»

God sommer!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart