fbpx
Og dermed var vi i gang igjen!

Yessss! Skoleåret er i gang igjen. 225 elever troppa opp på skolen rett før klokka 10.00 i formiddag. «Vel møtt», «takk for sist», «dette blir så artig, så».

Skoleårets første Aglo-møte skjer alltid ute i skolens «myldreområde». Mellom Administrasjonsbygget og Idrettsbygget. Et møte som garantert setter preg på skoleåret. «Myldreområdet» var mye vakrere enn det har vært de siste åra. Parkanlegget viste seg fra sin beste grønne side, og sola befant seg akkurat der den skal befinne seg en august-dag i Trøndelag. Rammen var dermed så god som den bør være.

De kreative blant oss havner på DH-avdelinga. Her er noen av dem som blir ønska velkommen av DH-lærer Elin Stuberg

Og fra «myldreområdet» vårt  ble elevene sendt i alle retninger. Noen til Villa Form, andre til Verkstedbygget mens noen havna i Undervisningsbygget og Idrettsbygget. Aglo vgs. har blitt STOR de siste årene.

Undertegnede var litt sånn overalt i formiddag, blant annet havna vi i det flotte auditoriet vårt hvor hele AF-avdelinga med bortimot 50 elever var samlet. Avdelingsleder/inspektør Guri Fornes Drop (bildet under) kjørte forestillingen, og etter mye om og men ble faktisk gjengen delt i to nogenlunde like store klasser (3AFA og 3PBA).

«Å bli sett» – det kan vi garantere at elevene våre skal få oppleve dette skoleåret. Og et av mottoene for oss er: «Vårt mål – alle i mål».

De første skoledagene har et utpreget sosialt preg, men allerede mandag neste uke er timeplanen spikret med fag som matematikk, engelsk, naturfag og ulike yrkesfag. Første skoledag gikk med til å bli kjent med skole, lærere og ikke minst medelever. Fredag skal vi bli enda bedre kjent med elever, ansatte….og nærområdet vårt. Vi skal selvsagt på bli-kjent-tur i nærområdet. Det inkluderer blant annet en tur innom Steinvikholmen. En av skolens nære naboer.

På Aglo og andre skoler er eleven alltid i sentrum. Det er eleven det skal handle om. Og i morges var stemningen (se bildet under) selvsagt stor i lærergruppa vår. Selvsagt en solid dose spenning også.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.