fbpx
Ledige plasser på vg2 Frisør!

Vil du bli frisør? Ja, det er faktisk ledige elevplasser på vg2 Frisør på Aglo.

– Tidligere år har vi hatt mange søkere, men i år er det er altså ledige plasser, sier Anne-Berit Haabeth som er frisørlæreren vår. Hun forteller at det er potensielle frisører kan ta kontakt med skolen så snart som mulig.

Oppsving med sosiale medier

Anne-Berit forteller at frisør har blitt et veldig aktuelt yrkesvalg.

– Frisørfaget er litt i vinden igjen. Takket være sosiale medier og influensere har det fått større status. Det er stor interesse for bilder som legges ut av hår og frisyrer, sier Haabeth.

– Vi på Aglo sender også elever til yrkesfagkonkurransen Worldskills, og elever som gjør det bra der skaffer seg et ekstra fortrinn når de skal ut og søke lærlingeplass. Men  Aglo har gode samarbeidsavtaler med flere salonger i Stjørdal, så det er gode muligheter for lærlingeplass, sier Haabeth.

Akkurat nå er det fire plasser ledige på frisørlinja vår. For å komme inn må man helst ha VG1 Design og Håndverk, eller man må være voksen. Da kan realkompetanse vurderes, forteller Haabeth.

På aktivitørlinja er det også noen plasser. Ellers har Aglo fylt opp klassene. Men det hender at noen trekker seg så det er mulig å søke på andre kurs også.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.