fbpx
OD-dag i «skitvær»

To ansatte og fem elever hadde OD-dagen på Aglo-hytta oppe i Rådalen. Ikke først og fremst for å «hyttekose» seg, men for å jobbe. Skolen hadde «bestilt» fem elever til å gjøre et realt dagsverk på hytta vår.

Jan Roger Nilsen er en av årets lærlinger på Aglo vgs. og han var arbeidsbas for OD-gjengen.

– Det var skikkelig surt trøndervær, men vi fikk likevel jobben unna. Stemningen blant elevene som jobba her var rett og slett topp, forteller Jan Roger.

Det handla mye om opprydning i og rundt hytta. Blant annet demonterte de et vedskjul som ble ødelagt av værherjinger sist vinter. Rev ned, rydda sammen og til slutt vinterlagret materialet.

– Ikke noe hyttekos, da?

– Jooooo, vi kosa oss også, vi. Arbeidsfolk må ha mat, og vi grilla. Ute selvsagt, sa Jan Roger Nilsen.

alt

Nå starter OD-arbeidet med å samle inn inntjente penger. I skrivende stund må vi bare innrømme at vi ikke har peiling på hvor mye elevene har samlet inn. Men OD-komiteen er optimister og håper at innsamlingsrekorden på 34 000 kroner er historie i løpet av en ukes tid.

Det håper aglo.no også…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.