fbpx
OBS! Småskummelt…

PS! Hovedbildet er et billedgalleri

Ryktene kunne fortelle at det foregår småskumle og mystiske ting i det gule DH-bygget, Villa Form. Da sjekker alltid aglo.no ståa.

Sånn nøkternt vurdert; det var faktisk trivelig der. Det ble jobba, prata og ledd. Vi ble ikke angrepet av småsinte spøkelser.

– Vi har halloween-prosjekt, kunne lærer Anne-Kath. Momyr fortelle. Seriøse skolegreier uten knask og knep, altså.

– Alle DH-klassene er med. Nå er vi i produksjonsfasen. Fredag (28.oktober) får vi se hva sluttresultatet blir, forteller hun.

IMG_9920.JPG

Forretningsstanden tjener ingenting på Aglos halloween-prosjekt. De laget alt selv. Maler bilder med motiver fra halloween. Lager edderkoppnett og småskumle kostymer. Blant annet.

– Moro med faglige mål. Det er en fin kombinasjon. Alle klassene gjør ting som hører til det klassen skal gjøre i løpet av et skoleår, sier Anne-Kath.

Frisørene lager frisyrer og sminker både det ene og det andre som bildene viser. Aktivitørene har baking (ryktene forteller om en småskummel marsipanvariant…) og underholdning. Vg1 lager bilder, syr sammen kostymer og lager gresskar – av ballonger, avispapir og tapetlim. Så skal den til slutt bli orange.

– En snill halloweenvariant i beste Aglo-ånd med andre ord?

– Ja, jeg tror vi kan love det. Kan jo likevel hende at det blir litt småskummelt i slutten av uka, da, sier Anne-Kath. Momyr.

Lurer du på hva halloween egentlig er, kan du jo klikke her.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.