PS! Hovedbildet er et billedgalleri

Ryktene kunne fortelle at det foregår småskumle og mystiske ting i det gule DH-bygget, Villa Form. Da sjekker alltid aglo.no ståa.

Sånn nøkternt vurdert; det var faktisk trivelig der. Det ble jobba, prata og ledd. Vi ble ikke angrepet av småsinte spøkelser.

– Vi har halloween-prosjekt, kunne lærer Anne-Kath. Momyr fortelle. Seriøse skolegreier uten knask og knep, altså.

– Alle DH-klassene er med. Nå er vi i produksjonsfasen. Fredag (28.oktober) får vi se hva sluttresultatet blir, forteller hun.

IMG_9920.JPG

Forretningsstanden tjener ingenting på Aglos halloween-prosjekt. De laget alt selv. Maler bilder med motiver fra halloween. Lager edderkoppnett og småskumle kostymer. Blant annet.

– Moro med faglige mål. Det er en fin kombinasjon. Alle klassene gjør ting som hører til det klassen skal gjøre i løpet av et skoleår, sier Anne-Kath.

Frisørene lager frisyrer og sminker både det ene og det andre som bildene viser. Aktivitørene har baking (ryktene forteller om en småskummel marsipanvariant…) og underholdning. Vg1 lager bilder, syr sammen kostymer og lager gresskar – av ballonger, avispapir og tapetlim. Så skal den til slutt bli orange.

– En snill halloweenvariant i beste Aglo-ånd med andre ord?

– Ja, jeg tror vi kan love det. Kan jo likevel hende at det blir litt småskummelt i slutten av uka, da, sier Anne-Kath. Momyr.

Lurer du på hva halloween egentlig er, kan du jo klikke her.