I dag hadde Elin Andersstuen (t.h.) sin aller første dag som rektor på Aglo videregående skole! Hun avløser dermed Kari Dahlen Aspenes (t.v.) som har vært konstituert i rektorstillingen det siste halvåret.

Dermed:

TAKK FOR SUPER JOBB TIL KARI – OG – VELKOMMEN TIL OSS PÅ AGLO, ELIN!

 

– Jeg hadde lyst til å prøve noe helt nytt. At det skulle bli en skole som Aglo er ikke tilfeldig. Jeg liker tanken på å jobbe i en mindre skole, og det å få til noe sammen med den elevgruppen Aglo har i dag. At skolen ikke ligger midt i en by setter jeg også pris på, sa Elin da aglo.no snakket med henne tidligere i høst.

I morgen tidlig (tirsdag 3. januar) starter vi skoledagen i auditoriet vårt klokka 08.45. Da får både elever og ansatte en mulighet til å hilse på ny-rektor’n vårres.

Kari Dahlen Aspenes har lagt et krevende halvår bak seg. Hun sa i sommer ja til rektorjobben i påvente av at den nye rektoren var klar til innsats. Kari begynte faktisk på Aglo vgs. som lærer så tidlig som i forrrige århundre… Hun fortsetter, heldigvis, på Aglo. I første omgang fortsetter hun som inspektør samt lærer på HO-avdelingen vår.

Så; kort oppsummert om vår nye rektor: Fra Dokka i Nordre Land kommune. Så Kyrksæterøra før turen gikk til Trondheim og Byåsen vgs. for drøyt ni år siden. Her har hun vært avdelingsleder på allmennfaglig studieretning. Fagområdet hennes i skolen har hele tiden vært økonomi og kontorfag.I tillegg er hun veldig fornøyd med å kunne jobbe enda mer med det administrative i skolen.

Aglo vgs. er et relativt nytt bekjentskap for vår kommende rektor. Noe som kanskje kan være en fordel med tanke på å hente inn nye impulser utenfra.

– Jeg har jo etterhvert kommet i gang med å bli kjent med det som skal bli min neste arbeidsplass. Jeg synes det ser spennende ut, og jeg har tro på at vi sammen kan få til en god skole og et godt arbeidsmiljø, sa hun i høstpraten med hjemmesida. For en måneds tid besøkte hun oss, og fikk i løpet av dagen møtt så å si samtlige av sine framtidige kolleger.

Etter hvert skal vi nok bli enda bedre kjent med den nye lederen vår. Men vi forsøker en liten kjapp og kanskje noe upresis oppsummering av livet hennes utenfor skoleporten…

Hun karakteriserer seg som en halvsprek sportsidiot. Kanskje litt mer vinterstid enn sommerstid. Kajakk/kano/sykkel og ikke minst friluftsliv står høyt på favorittlista hennes.

Elin Andersstuen er fortsatt bostedregistrert i Kyrksæterøra, men har i tillegg nettopp skaffet seg en leilighet i Stjørdal sentrum. Litt pendling i sikte med andre ord.

Hovedbildet vårt «lyver» litt med hensyn til årstida… Det er slik det ser ut på skolen vår i dag.