fbpx
Ny garasje – HURRA

Ti grader minus, men garasjen SKAL opp. Vg 2 Bygg har i høst/vinter satt sammen elementene som straks skal utgjøre en svær dobbeltgarasje. Nå skal garasjen reises.

«Schørrdaln», nærmere bestemt Seljeveien 7.  Der skal den altså settes opp. Hjemmesida tok turen ned til sentrum i dag for å se hva som skjedde og hvordan det skjedde.

-Vi startet arbeidet i verkstedet vårt i høst. Vi satte sammen elementene til garasjen som er en dobbeltgarasje. Nå er vi altså i ferd med å avslutte prosjektet vårt. Vi har også støpt golv og ringmur, forteller bygglærer Jan Egil Trollebø.

Bikkjekaldt i Stjørdal i formiddag altså. Men ingen klaget. Gutta og jenta i klassen hadde det rett og slett artig og koselig.

-Det er både artig og interessant og kunne praktisere det vi lærer i verkstedet. Det er her ute vi får vist hva vi kan, sier Benjamin. Eneste jente i klassen, Heidi, har også sansen for å ta på seg varmt vinterantrekk og trekke ut i minusgradene.

-Vi har vært med på hele prosessen. Fra planlegging til støping og nå oppsett av elementene. Det er råartig og lærerikt, forteller Heidi.

Å velge yrkesfag på Agl,o vgs. er å velge en skoledag med variasjon. Engelsk, matte osv. i klasserommene, praktisk arbeid i de nye og moderne verkstedene våre. Og innimellom ut der jobben skal gjøres. Enten praksisperioder eller gjennom prosjekter som dette. Å bygge garasje lærer en best der garasjen skal stå og brukes.

1.februar og 1.mars (for de fleste) er søknadsfristene for skoleåret 2021-22. Byggavdelinga (eller sette-opp-nytt-garasje-bygg-gjengen) er en av seks ulike studieretninger du kan velge på Aglo vgs.. Ser det ikke litt spennende ut, da?

Klikk på boksen under og se ALLE de forskjellige studietilbudene du kan velge på Aglo neste skoleår.

Dette kan du velge på Aglo vgs.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.