fbpx
Ny Blå Kors-sjef

Trine Stensen (56) er ansatt som ny generalsekretær i Blå Kors. Hun har vært landsstyreleder i Blå Kors i fire år, og har det siste halvåret vært arbeidende styreleder.

Aglo er en betydelig del av virksomheten til Blå Kors. Derfor har også vi på Skatval fått en ny generalsekretær denne uka. Velkommen til oss!

– Blå Kors er en organisasjon jeg er glad i og gjerne vil bruke tid på. Ikke minst, er det et stort privilegium å få lede og jobbe med så mange dyktige medarbeidere som Blå Kors har, forteller Trine Stensen. Hun er veldig motivert av å være tilbake og jobbe fulltid for Blå Kors-familien,

– Det er viktige oppgaver og politikk som skal utformes og utføres. Det vil jeg gjerne bidra til, sier den ferske generalsekretæren.

Trine Stensen trigges av å jobbe på heltid i en sammensatt og svært mangfoldig organisasjon – med nok av utfordringer å ta tak i. Rusbehandling, forebygging, spillproblematikk, barn og familie og skolevirksomhet er noen av de utfordringene Stensen kommer til å møte i sin nye jobb.

Stensen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Bokhandlerforeningen. Hun var tidligere avdelingsdirektør i Norsk idrettsmedisinsk institutt (Hjelp24 NIMI). Trine Stensen er også godt kjent innen rusfeltet, og har gjennom ni år bygget opp organisasjonen Av-og-til. Hun sitter også i Vinmonopolets styre.

I mange år har hun vært engasjert i KFUK-KFUM, blant annet som generalsekretær i KFUK-speiderne. Stensen har lang ledererfaring og betydelig erfaring med politisk påvirkningsarbeid. Av formell utdannelse har hun en helsefaglig bakgrunn, og en master i organisajonspsykologi og ledelse.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.