fbpx
Noen dro til fjells – vi andre derimot…

Og i dag valgte aglo.no å slå følge med hjemmesitterne. Flere bilder finner du på Aglos facebookside.

– Vi er veldig godt fornøyde med gruppas arbeid. Siden samarbeid skal premieres fortjener vi et helt lass med ekstrapoeng, sa en usedvanlig godt sammenspleiset gjeng fra 3 PÅA og 2HEA. De hadde full oversikt over hvor duoen Bente/Margrethe befant seg. Nemlig på Tautra, Steinvikholmen, Hegra Festning og Tyholttårnet. Artige bilder, forresten!

– Vi lytter til hverandre, og vi blir alltid enige. Vi finner løsningene sammen, sa gruppa som fikk en soleklar 6’er av gruppeleder Solveig Salberg.

– En flott gjeng, var hennes karakteristikk.

14 poster. Blant annet bowling, krydderlukting, fotball med stylter, brobygging, båltenning, quizzer, balansering, presisjonsflyging med papirfly osv.

alt alt
Presisjonsflyving med papirfly (F16 – light) Her testes luktesansene. Kaffe? Karry?. …tja.

Det kunne strengt tatt blitt en kjedelig dag. Noen fryktet i alle fall det. Så flott at det er mulig å ta så fullstendig feil!

En finurlig kombinasjonsgruppe bestående av AF (vg3) og SES (Service og samferdsel) vant en suveren seier.

Alternative dager i oppstarten av et skoleår innebærer vanligvis noen go’saker også. Grilling må vite. Ingen iltre værguder slipper til når grillen fyres opp på Aglo.

Dagens høydepunkt (for elevene…) var nok den prestisjefylte tautrekkinga mot lærerne. Rått parti fra første sekund. Lærerne krevde revansje og fikk reprise. Slått ut!

alt

Tyngde betyr ikke nødvendigvis styrke… De digre lærerne (t.v.) var sjanseløse.

I morgen (fredag) drar hjemmesitterne til Sverresborg Trøndelag Folkemuseum. «Oppovergåerne» kjørte buss til Juvasshytta i dag, og bestiger Galdhøpiggen i morgen formiddag. Og der er det meldt kjempevær med sol, noen små minusgrader samt litt forsiktig vind for at fjellfølelsen skal bli maksimal.

alt

«Ei levende bro» (som kollapset etter få sekunder riktignok…)

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.