Etter to tunge uker ser alt plutselig mye lysere ut. De siste fem-seks dagene har antall smittede på Aglo gått kraftig ned. Siden onsdag kun en person. Det gir oss grunn til optimisme.

– Jeg håper og tror at vi har greidd det. Det ser i alle fall mye lysere ut i dag enn for en uke siden, sier rektor Gørild Joramo til hjemmesida.

Vi har virkelig vært gjennom en tildels tøff smitteperiode på skolen vår. Mer enn 20 elever og ansatte har vært smittet. Men vi har taklet utfordringen, og det er all grunn til å takke hele den fine gjengen vår for innsatsen de siste par ukene. Selvtesting, god hygiene og aktivt smittevern har endelig gitt oss gode resultater. TAKK, FOLKENS!

– I tillegg har alle 16- og 17-åringene våre fått tilbud om vaksine. Den første dosen får de allerede i formiddag (tirsdag). Det vil gjøre oss enda bedre rustet til å takle dette, sier Gørild Joramo.

Vaksineringen vil foregå på skolen i administrasjonsbygget. Elevene vil bli hentet i klassene etter hvert som det blir deres tur. Det er snakk om den aller første dosen, mens dose to vil bli satt om ca. ti uker.