Vi ble kjent med både det ene og det andre i løpet av en formiddag. Først og fremst HVERANDRE, deretter det innholdsrike og flotte  nærområdet vårt. OK vær og mange smil observerte vi også.

Vi starta naturlig nok på Aglo. La turen forbi de nærmeste nabogårdene våre, gikk vestover og tok en 130-graders sving mot øst og Steinvikholm Slott. Deretter videre østover mot Håmmårsbukta. Så småjogga(føltes slik…) vi opp til skolen. Sprek gjeng!

Hvilket nabolag vi har på Aglo! Alle var selvsagt innom holmen vår i dag.

13 ulike poster, seks-sju kilometer fordelt over tre timer, gode sko, godt humør, vann…, og grilling i lunsjen. Det funka – som alltid.

En bitteliten oversikt over noen av oppgavene underveis:

  • Navngi bilmerker
  • Sprette blyanter…
  • Kaste støvler mellom beina og over hodet…!
  • Hva inneholder mye sukker og hva inneholder lite.
  • Lukte ulike krydder
  • Ertestafett e.l.…

Målet er altså å bli kjent med hverandre. Det ble vi. I alle fall med de som tilhørte gruppa vår. Underveis var det haugevis med muligheter til å bli kjent. Lett å skifte samtalepartnere var det også.

Dette er «blyantspretting» på Aglo-vis

Underveis imponerte gjengen min. De var bare sååååå flinke. Vi var alldeles suverene på blomster, bilmerker og blyantsprett. For ikke å snakke om støvelkasting baklengs og ertestafett.

Hvem som vant?

Tja, ikke vet vi, selv om vi er 99,9 prosent sikre på at vi vinner…  Vi sjekka med arrangementskomiteen rett før deadline, men det var visstnok finregning på gang, og resultatet blir neppe klart før i morgen

Tradisjonen tro jobba to stk. Aglo-fotografer på høygear underveis. Masse bilder som kan sees i billedserien under. Klikk i vei.

Denne bildekrusellen krever javaskript.