På dette feltet er vi eksperter. Vi lærer kjapt å kjenne hverandre på Aglo videregående skole. I dag var den store BLI-KJENT-DAGEN. Og tradisjonen tro; været var supert og humøret likeså.

14 ulike poster, seks-sju kilometer fordelt over fire – 4 – timer, solbriller, solkrem, vann…, og grilling i lunsjen. Det funka – som alltid.

En bitteliten oversikt over noen av oppgavene underveis:

  • Navngi bilmerker
  • Sprette blyanter…
  • Avstandsmåling
  • Kjenne kommunens kirkebygg
  • Fugler på eller ikke på Steinvikholmen
  • Smile pent til fotograf
  • Hva inneholder mye sukker og hva inneholder lite (her bomma forresten gruppa mi totalt. HELBOM kan vi fastslå).

Vi starta naturlig nok på Aglo. La turen forbi de nærmeste nabogårdene våre, gikk østover og så nordover mot Håmmårsbukta. Deretter vest mot selveste Steinvikholmen før vi småjogga(…) opp til skolen. Sprek gjeng!

Målet er altså å bli kjent med hverandre. Det ble vi. I alle fall med de som tilhørte gruppa vår. Underveis var det haugevis med muligheter til å bli kjent med de vi skal lære frisørfag, engelsk, byggfag og matte med. I gruppa mi (3AFA) var store deler av Trøndelag og verden forøvrig representert.

Underveis imponerte gjengen…, med unntak av kjennskapet til kaloriinnhold. Der var vi skremmende blanke og valgte stort sett motsatt av forventa hele tiden. Vi var alldeles suverene på lokale kirker, bilmerker og merkelige dialektuttrykk fra nærområdet.

Hvem som vant?

Torsdag ble det kjent at AF-avdelinga hadde en STOOOOOOR dag. De to lagene fra 3PBA var utilnærmelige, imponerte både her og der og sikra seg intet mindre enn en soleklar dobbelseier. HURRA x ca 3 og gratulerer!

Tradisjonen tro jobba Canon’en min på høygear underveis. Masse bilder som kan sees i billedserien under. Klikk i vei.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Og da er det 188 dager igjen av skoleåret 2020/21.