fbpx
Korona-smitte på Aglo

En Aglo-elev har testet positivt på Covid-19. Den positive testen ble kjent i formiddag, og rektor Gørild Joramo fikk umiddelbart beskjed om tilfellet.

De siste dagene har det vært en økning i smittetallene for Stjørdal, og ett av tilfellene berører dessverre oss på Aglo vgs. Ifølge rektor Gørild Joramo jobber både skolen og smittesporerne i kommunen nå med å kontakte elever og ansatte som har vært i nærkontakt med eleven. Kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen i Stjørdal kommune har selv vært kontakt med skolen, og det legges opp til testing av nærkontakter søndag.

For ordens skyld; alle de aktuelle elevene/lærerne er kontaktet direkte.

Også Ole Vig vgs. i sentrum er i samme situasjon som oss. Der er en av elevene smittet og en klasse og flere lærere er satt i karantene. Alle gode ønsker sendes til naboskolen vår fra oss på Aglo!

Les siste nytt fra kommunen her

 

Ifølge Gørild Joramo er det en klasse på skolen samt en lærer som nå har fått beskjed om at de er satt i karantene. Karantenetida for personer som har vært i kontakt med en aktuelle eleven er ti dager fra siste gang de var sammen. Det innebærer karantene frem til lørdag 19. desember.

For den aktuelle klassen vil det den kommende uka bli gjennomført hjemmeundervisning.

For de øvrige elevene vil det bli undervisning som vanlig. Skolens ledelse opplyser likevel i en melding til ansatte og elever at de hele tiden vil vurdere de ulike arrangementene i tida fram mot jul. Dette vil skje i nært samarbeid med kommuneoverlegen.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart