En Aglo-elev har testet positivt på Covid-19. Den positive testen ble kjent i formiddag, og rektor Gørild Joramo fikk umiddelbart beskjed om tilfellet.

De siste dagene har det vært en økning i smittetallene for Stjørdal, og ett av tilfellene berører dessverre oss på Aglo vgs. Ifølge rektor Gørild Joramo jobber både skolen og smittesporerne i kommunen nå med å kontakte elever og ansatte som har vært i nærkontakt med eleven. Kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen i Stjørdal kommune har selv vært kontakt med skolen, og det legges opp til testing av nærkontakter søndag.

For ordens skyld; alle de aktuelle elevene/lærerne er kontaktet direkte.

Også Ole Vig vgs. i sentrum er i samme situasjon som oss. Der er en av elevene smittet og en klasse og flere lærere er satt i karantene. Alle gode ønsker sendes til naboskolen vår fra oss på Aglo!

Les siste nytt fra kommunen her

 

Ifølge Gørild Joramo er det en klasse på skolen samt en lærer som nå har fått beskjed om at de er satt i karantene. Karantenetida for personer som har vært i kontakt med en aktuelle eleven er ti dager fra siste gang de var sammen. Det innebærer karantene frem til lørdag 19. desember.

For den aktuelle klassen vil det den kommende uka bli gjennomført hjemmeundervisning.

For de øvrige elevene vil det bli undervisning som vanlig. Skolens ledelse opplyser likevel i en melding til ansatte og elever at de hele tiden vil vurdere de ulike arrangementene i tida fram mot jul. Dette vil skje i nært samarbeid med kommuneoverlegen.