fbpx
«Muntlig? Vi grue oss bare litt, sjø…»

 

Internasjonal engelsk, historie, naturfag og samfunnsfag blir dermed viet litt ekstra oppmerksomhet de kommende dagene. Fredag vil det bli et nytt trekk, og det er vel grunn til å tro at minst fire-fem nye grupper kommer opp.

aglo.no sjekka situasjonen en drøy time etter at meldingen var mottatt. Aktivitetsnivået var skyhøyt.

Ute på gårdsplassen satt Magnus og Trond(bildet under), og de virka alt annet enn deprimerte. Trond skal opp i samfunnsfag mens Magnus skal få sjekka historiekunnskapene sine.

 

– Jeg gruer meg egentlig ikke. Jeg likte oppgaven jeg fikk. Den var veldig tydelig, sa Trond som skal fordype seg i politikk i helgen. Ikke så dumt med tanke på at klassen i april besøkte Stortinget.

Magnus jobber med demokratiets utvikling i Norge i perioden 1800-1945.

– Jeg er godt fornøyd. Hverken mer eller mindre, smilte han.

I andre etasje i undervisningsbygget møtte aglo.no tre AF-jenter som skal opp i samfunnsfag. Ingrid, Anne Grete og Tonje (hovedbildet helt øverst). Merkelig nok ikke like nervøse som undertegnede… Vi skal nemlig ha «stevnemøte/date» mandag rundt tre ulike tema i samfunnsfag. Alt fra norsk politikk, via internasjonale forhold til spørsmål rundt familieliv, ekteskap, og homofili.

– Vi gruer oss ikke, men er selvsagt spente. Nytter ikke å slappe av i helgen, nei, forsikrer de tre og får full støtte i den konklusjonen fra undertegnede.

Så møter vi Lillian Solstad i et klasserom hvor hun snakker litt med sine historieelever. Også hun er ferd med å planlegge mandagens «date».

– Hva er dine tips til historieelevene dine akkurat nå, Lillian?

– Jeg kan ikke si så mye om faget akkurat nå, men jeg har noen generelle tips. Sov godt, spis godt og la den verste nervøsiteten være hjemme mandag.

– Dette er langt fra så skummelt som mange tror. Når dere skal presentere stoffet deres mandag er det viktig å vise selvstendighet. I begynnelsen er sensor og eksaminator lyttere. Dere skal snakke til oss. Dere bør tenke gjennom hvordan dere skal gjennomføre det. Jobb mye i helgen, men ta dere tid til å tenke på andre ting også, sier Lillian.

aglo.no er råspent på vegne av både elever og lærere. Vi håper ALT går riktig bra for ALLE og at muntlig eksamen 2013 vil bli husket som en god og kanskje litt spennende opplevelse.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.