fbpx
Mobliserer for OD-aksjonen

 

Vårt bilde over viser OD-komiteens medlemmer.

– Ett av de viktigste målene våre er å samle inn mer enn i fjor. Da må vi samle inn mer enn 50 000 kroner, forteller OD-komiteen som hadde ansvaret for den internasjonale OD-dagen i dag.

Første halvdel av dagen ble brukt til å informere om OD-landene Mexico, Guatemala og Honduras. Kirsten Paasche fra Redd Barna i Stjørdal har besøkt Guatemala ikke mindre enn 15 ganger, og engasjerte elevene med personlige historier. Deretter fikk de se OD-filmen «Hvem bryr seg?»

AF satser på loppemarked Form på blant annet keramikk

Nå handler det om å skaffe elevene jobb tirsdag 5. november. Målet er at flest mulig skal jobbe en dag for en minsteinntekt på 400 kroner.

– Vi mangler fortsatt en del jobber, og oppfordrer alle som trenger noen til å jobbe for seg om å kontakte oss på Aglo, forteller OD-komiteen.

Bygg laget matebrett for fugler – nyttig! Mens disse samlet inn bjørkekvister.

De som ikke greier å skaffe seg jobb vil delta på Aglos store torgdag på torget i Stjørdal. Fra om med klokka 13.00 til 17.00 vil Aglo dominere bybildet totalt.

– Salg av kaker, grillmat og vafler. I tillegg har flere av avdelingene produsert artikler som vil bli solgt. To av klassene kommer også til å arrangere loppemarked på torget, forteller de.

3PBA sorterte til loppemarket. Gjør et kupp neste tirsdag – på torget!

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.