Vårt bilde over viser OD-komiteens medlemmer.

– Ett av de viktigste målene våre er å samle inn mer enn i fjor. Da må vi samle inn mer enn 50 000 kroner, forteller OD-komiteen som hadde ansvaret for den internasjonale OD-dagen i dag.

Første halvdel av dagen ble brukt til å informere om OD-landene Mexico, Guatemala og Honduras. Kirsten Paasche fra Redd Barna i Stjørdal har besøkt Guatemala ikke mindre enn 15 ganger, og engasjerte elevene med personlige historier. Deretter fikk de se OD-filmen «Hvem bryr seg?»

AF satser på loppemarked Form på blant annet keramikk

Nå handler det om å skaffe elevene jobb tirsdag 5. november. Målet er at flest mulig skal jobbe en dag for en minsteinntekt på 400 kroner.

– Vi mangler fortsatt en del jobber, og oppfordrer alle som trenger noen til å jobbe for seg om å kontakte oss på Aglo, forteller OD-komiteen.

Bygg laget matebrett for fugler – nyttig! Mens disse samlet inn bjørkekvister.

De som ikke greier å skaffe seg jobb vil delta på Aglos store torgdag på torget i Stjørdal. Fra om med klokka 13.00 til 17.00 vil Aglo dominere bybildet totalt.

– Salg av kaker, grillmat og vafler. I tillegg har flere av avdelingene produsert artikler som vil bli solgt. To av klassene kommer også til å arrangere loppemarked på torget, forteller de.

3PBA sorterte til loppemarket. Gjør et kupp neste tirsdag – på torget!