fbpx
Frisørene trår til for strikkedamene

 

Malmfrid Ervik, Jeanette Hansen, Maren Flatås og Ine Strand Fossmo fikk en smågrei oppgave av NRK i forbindelse med fredagens strikkemaraton, først på NRK1 deretter NRK2. De skal på et eller annet finurlig vis strikke en «genser» til en Harley-Davidson. For de uinnvidde; H-D er en tohjuling med sjel og med en relativt heftig motor.

Det var altså frisørklassen vår sin tur i dag. Jentene (ja, det er bare jenter i den klassen) fant fram saksa, fargestiftene (noe med farge i alle fall…), såpa, føneren og en del andre dikkedarier og satte i gang med de fire maratonstrikkerne våre.

Ingen vrangvilje å spore; bare noen vrangborder. De fleste av oss har vært innom en frisørsalong. At kundene strikker og strikker og strikker og strikker har kanskje ikke de fleste av oss opplevd. Vi har sett det,,,

Hvordan det gikk/går med hårfasongen til de fire kan du se i montasjen under.Vi kommer selvsagt til å «trykke» oss inn på NRK1 klokka 19.40 på fredag for å se hva som skjedde til slutt. Klokka 20.00 svitsjer vi over til NRK2. «Beat for beat», «Nytt på Nytt» og «Skavland» får leve sitt eget ubetydelige liv.

Er Aglo-frisørene så gode som ryktene vil ha det til? For å si det på pedagogspråket: de skal opp til årets første eksamen i beste sendetid fredag kveld. Lykkes frisørene med prosjektet sitt, «slik gjør vi maratonstrikkerne våre presentable?»

…OG SE HER; resultatet!!! FØR OG ETTER

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.