fbpx
Frisørene slår ut håret!

Bildet over viser kursdeltakere fra onsdagens Extentionkurs. Mange Aglo-frisører her.

Tre håndplukkede, Tina, Natalie og Kristine ble sendt til Trondheim allerede mandag ettermiddag. De trodde på en koselig kurskveld, men opplevde en «totalrenovering». Nye hårfarger og litt mindre hår dandert i en helt annen retning enn før. De måtte legitimere seg for å slippe inn da de kom hjem seinere på kvelden…Tirsdag dro resten av klassen til storbyen. 50 deltakere hvorav åtte fra Aglo var med på dette kurset. I skuddlinja med stor oppmerksomhet retta mot seg: blant annet Kristine, Natalie og Tina. Modellene våre.

Fra fargen ???? til en noe mer dristig variant – den blå… Klart det må foreviges.

I følge frisørlærer Anne Berit ble det i tillegg en masse produktinformasjon. Et par av jentene våre fikk også med seg hver sin krøllstav som de vant (for et eller annet…).Men uka var langt fra over. Onsdag ble blant annet samfunnsfagstimene (…) droppa til fordel for et Extensionkurs med 26 deltaker, nok en gang med åtte agloister blant deltakerne.

Her oppsummerer Anne Berit omtrent hva som skjedde:

– Først var det vel en time med teori, så fem timer praktisk arbeid der de satte på hår på modellene sine.  Mange følte det kaotisk da 26 frisører og like mange modeller  skulle starte opp med det praktiske arbeidet. Men frustrasjonen ble fort snudd da de kom igang og så at de mestret dette og at modellene ble fornøyde.

– «Se hvor fint, jeg får det til, jeg og vil ha slik hår, åååh du er såååå flink. Superlativene haglet….», beskriver Anne Berit.

De åtte fra Aglo fikk kursbevis der det står at de er utdannet innen hairextension hos leverandøren, She Socap. Dette beviset kan de ta med seg i salongene når de skal starte som lærlinger. Noe som gir et fortrinn når det gjelder det å jobbe med hairextension.

Asså; de ser jo skikkelig bra ut, da!

Meget lærerike dager med andre ord.  Men det fortsetter.  Kommende tirsdag drar de tilbake til Trondheim for å overvære Trend Vision i regi av Wella. Og det de lærer der håper de å bruke dagen derpå.

Da skal de nemlig ordne fire damer på håret. Fire damer som skal strikke maraton på NRK2 fredag 1. november.

aglo.no følger selvsagt frisørene, strikkerne og mere til denne hektiske Aglo-høsten.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart