fbpx
Med frukt på timeplanen

Trivelig. Rett og slett trivelig! I morges ble alle elevene – og lærerne – møtt med frukt. Eple, appelsin og banan. En bit, to biter, eller rett og slett 5 OM DAGEN allerede fra morgenen av.

– Det er et skolemiljøtiltak. Vi møter elevene med et godt smil og litt frukt. Det er en god start, det, forteller rektor Elin Anderstuen til aglo.no.

Rektoren vårres på plass med fruktfatt sitt. TRIVSEL

Rektoren vårres på plass med fruktfatet sitt. TRIVSEL

TRIVSEL er forresten satsingsområdet vårt i år. Fint; det var trivsel i 1. time i dag!

– Blir det flere slike trivselstiltak i løpet av våren, Elin?

– Ja, definitivt. Målet er ett trivseltiltak i løpet av uka, sier hun.

I tillegg til alle de andre, tilføyer vi…

– Javel, og hva kan vi forvente oss neste uke?

– Vi får vente og se. Noen hemmeligheter må vi ha, svarer Elin.

Dagens skolestart planlegges. Lærerne i full sving med frukt og kniv.

Om dagen ble så mye mer effektiv vet vi faktisk ikke i skrivende stund. Men vi som var så heldige å ha første time fikk i alle fall se flere fine smil enn vanlig en mandag morgen. Trivsel, fem om dagen, noe godt å bite i, en liten mandagsmorgenoverraskelse.

 

På vei inn til første time mandag morgen. Med FRUKT og SMIL

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart