fbpx
– Litt stress, mest gøy!

Malinee Nakkarach og Sukruedee Kluaiprakhon hadde en veldig spennende formiddag på Byåsen vgs. mandag. De gjorde en kjempefin innsats i det trønderske skolemesterskapet for Helsearbeiderfaget, men måtte til slutt se seg slått av et lag fra Byåsen videregående skole.

– Det var en litt stressende situasjon. Vi følte kanskje at det var litt vanskelig å kommunisere. Men nå i ettertid synes vi at det var en fin, spennende og artig opplevelse også, forteller Malinee og Sukrueedee til hjemmesida.

Her er oppgaven de fikk: Morten (84 år) har brukket lårhalsen. Han bor på Byåsen i Trondheim sammen med kona si. Nå er han nettopp kommet hjem etter noen dager på St. Olav.. Helsefagelevene våre skulle på ulike vis få 84-åringen til å fungere igjen. Problemet var at den tidligere aktive pensjonisten har blitt passiv og engstelig. Helsefagelevene hadde dermed en hovedoppgave. De skulle aktivisere og motivere 84-åringen på en best mulig måte.

– Vi hadde ti minutter til å planlegge, 20 minutter til å gjennomføre og ti minutter til å snakke med dommerne. Alt sammen skjedde på en scene, forteller de to HEA-elevene fra Aglo.

Det ble kun kåret en vinner i konkurransen, og så fulgte de tre andre lagene tett på.

De fire deltakerlagene. Aglo-jentene er nummer tre og fire fra venstre på bildet.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart