AV TOR-STEINAR JOREM

 

– I dag har dere gjort meg glad! Det er ingen liten prestasjon å skape så mye glede i løpet av en drøy time, sa Aglo-rektor Thomas Mo etter forestillingen.

Det har blitt en herlig påsketradisjon å avslutte med revy fredag før påske. Nivået har svingt i årenes løp, og derfor er det så herlig å kunne fastslå at 2011-utgaven var super. Det var ikke bare rektor Mo som hadde det ok.

Det handlet om Idol – Aglos egen idolkonkurranse. Dommerpanelet med Bettan, Jan Fredrik og Mia var på plass og trioen fikk etter hvert noen solide sleivspark. Jeg vet neimen ikke hvilket panel som er mest seriøs; Aglos eller TV2s. Aglos var artigst…

Med et par hederlige unntak slapp Aglo-lærerne denne gang unna de mest vågale parodiene. Vi satte imidlertid pris på følgende kommentar som dreier seg om vitsene til daglig leder Odd Anders With:

”en godt kamuflert, intelligent vits…”.

Aglo-revyen er et samarbeidsprosjekt mellom elever og husorkesteret vårt Next to Perfect. Og det er litt artig å kunne konstatere at husorkesteret vårt bestående av ansatte, plasserte seg kledelig i bakgrunnen. Elevene var definitivt de sentrale.

– Og vinnerern er….., HOPPEMANNEN!

Vi overhørte etterpå en stolt pappa som kunne fortelle at han aldri hadde sett jenta si slå seg løs på denne måten.  Han var ikke alene om en slik opplevelse.

Odd Anders With fikk tradisjonen tro (daglige ledere pleier å få det etter Aglo-revyer) siste ord:

– Man gir av seg selv på Aglo. Ingenting har større verdi enn det.

PS! Det er enda flere revybilder lagt ut på Aglos facebookside!