fbpx
Man gir av seg selv på Aglo

AV TOR-STEINAR JOREM

 

– I dag har dere gjort meg glad! Det er ingen liten prestasjon å skape så mye glede i løpet av en drøy time, sa Aglo-rektor Thomas Mo etter forestillingen.

Det har blitt en herlig påsketradisjon å avslutte med revy fredag før påske. Nivået har svingt i årenes løp, og derfor er det så herlig å kunne fastslå at 2011-utgaven var super. Det var ikke bare rektor Mo som hadde det ok.

Det handlet om Idol – Aglos egen idolkonkurranse. Dommerpanelet med Bettan, Jan Fredrik og Mia var på plass og trioen fikk etter hvert noen solide sleivspark. Jeg vet neimen ikke hvilket panel som er mest seriøs; Aglos eller TV2s. Aglos var artigst…

Med et par hederlige unntak slapp Aglo-lærerne denne gang unna de mest vågale parodiene. Vi satte imidlertid pris på følgende kommentar som dreier seg om vitsene til daglig leder Odd Anders With:

”en godt kamuflert, intelligent vits…”.

Aglo-revyen er et samarbeidsprosjekt mellom elever og husorkesteret vårt Next to Perfect. Og det er litt artig å kunne konstatere at husorkesteret vårt bestående av ansatte, plasserte seg kledelig i bakgrunnen. Elevene var definitivt de sentrale.

– Og vinnerern er….., HOPPEMANNEN!

Vi overhørte etterpå en stolt pappa som kunne fortelle at han aldri hadde sett jenta si slå seg løs på denne måten.  Han var ikke alene om en slik opplevelse.

Odd Anders With fikk tradisjonen tro (daglige ledere pleier å få det etter Aglo-revyer) siste ord:

– Man gir av seg selv på Aglo. Ingenting har større verdi enn det.

PS! Det er enda flere revybilder lagt ut på Aglos facebookside!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart