fbpx
Magi på isen

Hvilken fantastisk vårtur ute på isen. Vg2 BUA hadde det aldeles supert i formiddag. De fikk nemlig være med Geitspranget Naturbarnehage på isfisketur til Hjelpdalstjønna. Øverst oppe i Beistadgrenda.

En fantastisk 6-års klubb, bestående av tolv fem- og seksåringer. En aktiv og turivrig gjeng. Kristian og Greta fra voksengruppa på barnehagen tok veldig godt i mot oss.

Her er beviset. Isfisket resulterte i FISK!

Etter en vandring på hele to kilometer inn til tjønna ble det suppekoking på bål, lek og isfisking.

Trenger vi å snakke om været? Litt, kanskje. Det var nemlig slik det skal være på denne tida av året. Snø og is nede på bakken, ingenting dalte ned fra himmelen, og ei vakker sol var enerådene høyt der oppe. Magisk!

Ble det napp, da? Kristian hadde lagt ut seks pilker i går kveld, og han hadde skapt stor spenning i både barne- og ungdomsgruppa på tur. Befant det seg en fisk eller fem i den andre enden av snøret?

Jepp, det ble fisk! Stor jubel da to flotte – kanskje ikke så kjempestore – ørret ble fangsten. Mange spennende historier om fisk og turer ble delt, mens isen sang (buldret) trolsk rundt oss.  Sol og vindstille bursdagsmarkering med sang og kake satte en ekstra stor spiss på det hele, før turen tilbake startet.

Tusen takk til små og store ved Geitspranget for en magisk dag😊 Vg2 BUA hadde det kjempefint sammen med barnehagebarna.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart