Hvilken fantastisk vårtur ute på isen. Vg2 BUA hadde det aldeles supert i formiddag. De fikk nemlig være med Geitspranget Naturbarnehage på isfisketur til Hjelpdalstjønna. Øverst oppe i Beistadgrenda.

En fantastisk 6-års klubb, bestående av tolv fem- og seksåringer. En aktiv og turivrig gjeng. Kristian og Greta fra voksengruppa på barnehagen tok veldig godt i mot oss.

Her er beviset. Isfisket resulterte i FISK!

Etter en vandring på hele to kilometer inn til tjønna ble det suppekoking på bål, lek og isfisking.

Trenger vi å snakke om været? Litt, kanskje. Det var nemlig slik det skal være på denne tida av året. Snø og is nede på bakken, ingenting dalte ned fra himmelen, og ei vakker sol var enerådene høyt der oppe. Magisk!

Ble det napp, da? Kristian hadde lagt ut seks pilker i går kveld, og han hadde skapt stor spenning i både barne- og ungdomsgruppa på tur. Befant det seg en fisk eller fem i den andre enden av snøret?

Jepp, det ble fisk! Stor jubel da to flotte – kanskje ikke så kjempestore – ørret ble fangsten. Mange spennende historier om fisk og turer ble delt, mens isen sang (buldret) trolsk rundt oss.  Sol og vindstille bursdagsmarkering med sang og kake satte en ekstra stor spiss på det hele, før turen tilbake startet.

Tusen takk til små og store ved Geitspranget for en magisk dag😊 Vg2 BUA hadde det kjempefint sammen med barnehagebarna.