fbpx
«Villmarksgjengen» fra Aglo

En og en hoppet vi ut fra tårnet, langt der nede var elva, og redningen var på andre siden. Før hoppet var spenningsnivået skyhøyt, og i sekundene før hoppet ble det trøst og forsikring fra guide Flemming om at dette var helt sikkert og bare moro. På turen over gikk vi rundt og rundt samtidig som vi holdt krampaktig i selen.

Returen skulle også gjennomføres. Her gjaldt det å ta springfart, få knærne opp til haka og la det stå til. Stormkast rett i mot gjorde at tre av oss ikke kom helt over. Og der hang vi til Flemming akte seg utpå for å hente oss.

Denne aktiviteten var i overkant spennende…

alt

Aktivitørklassen og design- og tekstilklassen dro på villmarksleir til Oppdal. Inne i –  bokstavelig talt – villmarka bodde vi i en stor laftet hytte, kalt Sælehuset. Rene julekortstemningen da vi kom frem og aktivitørelev Kari møtte oss med en herlig suppe og hjembaka rundtstykker. Vi fikk fyr på grua, satt på saueskinn og stemningen satt også som den skulle.

De bestilte aktivitetene kunne begynne. Kari, som er fra Oppdal, har vært guide i villmarksleiren og hadde en profesjonell rolle i planleggingen av turen. Bortsett fra Zipline, var alle aktivitetene lagarbeid.

De to lagene, Raske og Bakkant skulle konkurrere mot hverandre rundt i skogen i forskjellige aktiviteter. Hvert lag måtte finne sin måte å løse «problemet» på. Blant annet skulle hver deltaker gjennom et edderkoppnett, lagene skulle bygge planke hvor en av deltakerne skulle åle seg ut på for å fiske en gjenstand nede på bakken, øksekasting, tårnbygging, puslespill og bygging av mosaikk før det hele ble avsluttet med Zipline.

Etter flere timer utendørs var det tid for kollektiv middagslaging hjemme hos Kari. Det var godt å få av seg vintersko og dyneklær og sette seg skikkelig sulten til bords. Måltidet var bortimot det vi kan kalle en gourmetmiddag med påfølgende kaffe, frukt og spill. Humøret var upåklagelig, en skikkelig sosial happening. Herlig tur som anbefales sterkt. Å se og oppleve elevene i en annen setting enn i klasserommet, er virkelig verdifullt.

Se flere bilder på Aglos facebooksider!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.