Hver eneste tirsdag er hun på Aglo. Sentralt plassert i første etasje i «Fjøset», eller Administrasjonsbygget som noen velger å kalle bygget. Kristine Olsen er helsesykepleieren vår, og hun er her for DEG!

– Trenger elevene noen å snakke med, ja, så er jeg tilgjengelig.

– Hva kan de snakke med deg om, da?

– Veldig mye, egentlig. Det kan være tanker, følelser, vennskap, mobbing og seksuell helse. Blant annet, sier Kristine som har vært helsesykepleieren vår i snart ett år.

Helsesykepleier har kontortid på skolen hver tirsdag. Ring eller send en SMS eller mail på forhånd.

 

Kristine.Sovik.Olsen@stjordal.kommune.no

95 00 31 24 / 74 80 44 40

 

Helsesykepleier Kristine Olsen  er ansatt i Stjørdal kommune, og i tillegg til oss på Aglo har hun de samme oppgavene på Halsen ungdomsskole og Hegra ungdomsskole.

– Det vi gir er et såkalt lavterskeltilbud. Det betyr at det skal være lett å komme til meg. Er du mellom 5 og 20 år er det en lovpålagt rett å få snakke med helsesykepleieren.

– Men Aglo vgs. har jo svært mange elever OVER 20 år. Må de greie seg selv?

– Jeg prøver å være fleksibel. Trenger DU hjelp, så stikk innom. Vi finner gode løsninger, sier Kristine.

Så en helt fersk nyhet…

I løpet av noen få uker ville alle elevene våre mellom 16 og 18 år få tilbud om koronavaksine. Det vil bli et tilbud som blir gitt her på skolen. Den første dosen vil bli gitt i uke 37 (midt i september) mens den andre kommer et par månederer senere.

– Vi regner med at vi kan få vaksinert alle elevene i løpet av en skoledag, sier helsesykepleieren.

Og det kommer flere vaksiner. Russen vår, både rød og svart, vil i løpet av høsten/vinteren få tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse.