fbpx
Kristine er her for DEG!

Hver eneste tirsdag er hun på Aglo. Sentralt plassert i første etasje i «Fjøset», eller Administrasjonsbygget som noen velger å kalle bygget. Kristine Olsen er helsesykepleieren vår, og hun er her for DEG!

– Trenger elevene noen å snakke med, ja, så er jeg tilgjengelig.

– Hva kan de snakke med deg om, da?

– Veldig mye, egentlig. Det kan være tanker, følelser, vennskap, mobbing og seksuell helse. Blant annet, sier Kristine som har vært helsesykepleieren vår i snart ett år.

Helsesykepleier har kontortid på skolen hver tirsdag. Ring eller send en SMS eller mail på forhånd.

 

Kristine.Sovik.Olsen@stjordal.kommune.no

95 00 31 24 / 74 80 44 40

 

Helsesykepleier Kristine Olsen  er ansatt i Stjørdal kommune, og i tillegg til oss på Aglo har hun de samme oppgavene på Halsen ungdomsskole og Hegra ungdomsskole.

– Det vi gir er et såkalt lavterskeltilbud. Det betyr at det skal være lett å komme til meg. Er du mellom 5 og 20 år er det en lovpålagt rett å få snakke med helsesykepleieren.

– Men Aglo vgs. har jo svært mange elever OVER 20 år. Må de greie seg selv?

– Jeg prøver å være fleksibel. Trenger DU hjelp, så stikk innom. Vi finner gode løsninger, sier Kristine.

Så en helt fersk nyhet…

I løpet av noen få uker ville alle elevene våre mellom 16 og 18 år få tilbud om koronavaksine. Det vil bli et tilbud som blir gitt her på skolen. Den første dosen vil bli gitt i uke 37 (midt i september) mens den andre kommer et par månederer senere.

– Vi regner med at vi kan få vaksinert alle elevene i løpet av en skoledag, sier helsesykepleieren.

Og det kommer flere vaksiner. Russen vår, både rød og svart, vil i løpet av høsten/vinteren få tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.