I helga deltar frisørklassen vår i Trøndselags største bransjetreff for frisører på Royal Garden i Trondheim.

– Det er visninger, konkurransefrisering i mange ulike grener både for elever, lærlinger og frisører. Ulike leverandører har stands med sine nyheter innen hår og pleie, makeup samt stylingverktøy. Ny gren i år er fotokonkurranse for elever. Og der er elever fra Aglo representert, forteller klassens lærer Anne Berit Haabeth. Noen av disse bildene er innsendt til konkurransen.

Og denne gang fokuserer også vi i aglo.no på fotokonkurransen. Vi skjønte at noe var på gang da Anne Berit kom inn og forsynte seg av fotoutstyret vårt. Siden dukka frisørene opp både her og der. Bak  trær, foran steiner, gjemt inne i en heis osv. Med andre ord; helt ominnreda på håret og på de merkeligste steder. Gjerne fotfulgt av fotograf. Nå kan aglo.no altså presentere noen av bildene som ble tatt. Til helga vet vi om de stakk av med noen av premiene i fotokonkurransen.

Anne Berit Haabeth kan fortelle at elevene i tillegg skal  jobbe backstage lørdag og style 15-20 modeller for klesmerket Floyd. Deretter skal Aglo-stylede modeller ut på catwalken.

– Lærerik og artig å være med på.  Det er nyttige erfaringer å ha med seg før vi starter opp med vår ukentlige kundedager på skolen, sier Anne Berit.

Les mer om helgens bransjetreff her.