fbpx
Jannicke tok det beste bildet!

For et par uker siden var vi på heldagstur til Forbordsfjellet og Svartkamhytta. Vi lager konkorranse, tenkte noen, Som tenkt så gjort.

Med utgangspunkt i komposisjon, teknisk kvalitet og originalitet skulle vi kåre de tre beste bildene. Det har vi gjort. Her er dommer Anne-Lise Sundbøs dom (Aglo-lærer og en meget god fotograf)

Nr. 1 – og VINNER: Jannicke Sletvold (3AFA) (hovedbildet…., selvsagt). «Et spennende bildet. Hun har sett noe alle ikke så. Jeg er veldig glad i småkryp selv, og det påvirket kanskje valget mitt.»

Nr. 2 – og SØLV:  Jennifer Caridan Johansen (VG1 SES). «Et mystisk bilde. Det er stemning i dette. Litt viltert på en måte.»

index.jpg

 

Nr. 3 – og BRONSE: Synnøve Brandtzæg (3AFA). «Her ble komposisjonen avgjørende. Den er spennende og fin. Et høstbilde passer bra akkurat nå.»

index3.jpg

22 deltakere, og hele gjengen omtrent med mobil som kamera.

-Litt blanda kvalitet på bildene, men mange av dem holdt et meget bra nivå, sa Anne-Lise.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart