Klar – ferdig – gå! Vi på Aglo vgs. er i skikkelig volleyballstemning. I alle fall i startfasen av den. Den tradisjonelle julecupen starter offisielt mandag 6. desember, men allerede nå er tilsynelatende volleyball den viktigste aktiviteten på skolen. Til og med på høyde med matte. Det trenes, trenes, trenes og trenes.

Det blir altså juleturnering i volleyball i år. I fjor ble vi stoppet av koronaviruset, men vi håper på en solid revansje over viruset i 2021!  Vi skal nemlig få det til i år.

Her er kampoppsettet for gruppespillet:

Hjemmesidas utskremte medarbeider stakk «tlfeldigvis» innom gymsalen i formiddag. Og hva foregikk der. Jo, VOLLEYBALL. De to vg1-klassene i HO-avdelinga vår trente og spilte – VOLLEYBALL. Traff og bomma på den gul-hvit-blåe lærkula. Skryt når det gikk bra og oppmuntringer når noen bomma litt. Nivået ble faktisk mye bedre mot slutten av treninga, synes vi!

PS! Sjekk hvor imponert de to gymlærerne (hver sin flanke) er.

Årets turnering vil foregå i vår egen gymsal – og i Skatvalshallen.. Det er totalt 14 lag med i turneringen.Gruppekampene vi bli spilt på Aglo, mens de avgjørende finalekampene vil bl,i spilt i den digre Skatvalshallen. Der er det nemlig plass til masse tilskuere på tribunen.

Gruppespillet skjer i dagene 6.-8. desember, mens finalene spilles 20. desember etter lunsj!

Turneringsregler:

  1. Seks spillere på hvert lag (kan stille med fire minimum dersom nødvendig)
  2. lagene må bestå av kun elever
  3. elevene kan ikke spille på flere lag i løpet av turneringen
  4. kampene spillesover ett sett i 20 minutter.
  5. settet må vinnes med to poeng
  6. hjemmelaget starter med å spille om serven

 

Et tilsynelatende perfekt baggerslag!