fbpx
Klart for VOLLEYBALL!

Klar – ferdig – gå! Vi på Aglo vgs. er i skikkelig volleyballstemning. I alle fall i startfasen av den. Den tradisjonelle julecupen starter offisielt mandag 6. desember, men allerede nå er tilsynelatende volleyball den viktigste aktiviteten på skolen. Til og med på høyde med matte. Det trenes, trenes, trenes og trenes.

Det blir altså juleturnering i volleyball i år. I fjor ble vi stoppet av koronaviruset, men vi håper på en solid revansje over viruset i 2021!  Vi skal nemlig få det til i år.

Her er kampoppsettet for gruppespillet:

Hjemmesidas utskremte medarbeider stakk «tlfeldigvis» innom gymsalen i formiddag. Og hva foregikk der. Jo, VOLLEYBALL. De to vg1-klassene i HO-avdelinga vår trente og spilte – VOLLEYBALL. Traff og bomma på den gul-hvit-blåe lærkula. Skryt når det gikk bra og oppmuntringer når noen bomma litt. Nivået ble faktisk mye bedre mot slutten av treninga, synes vi!

PS! Sjekk hvor imponert de to gymlærerne (hver sin flanke) er.

Årets turnering vil foregå i vår egen gymsal – og i Skatvalshallen.. Det er totalt 14 lag med i turneringen.Gruppekampene vi bli spilt på Aglo, mens de avgjørende finalekampene vil bl,i spilt i den digre Skatvalshallen. Der er det nemlig plass til masse tilskuere på tribunen.

Gruppespillet skjer i dagene 6.-8. desember, mens finalene spilles 20. desember etter lunsj!

Turneringsregler:

  1. Seks spillere på hvert lag (kan stille med fire minimum dersom nødvendig)
  2. lagene må bestå av kun elever
  3. elevene kan ikke spille på flere lag i løpet av turneringen
  4. kampene spillesover ett sett i 20 minutter.
  5. settet må vinnes med to poeng
  6. hjemmelaget starter med å spille om serven

 

Et tilsynelatende perfekt baggerslag!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart