Det er over…skoleåret er slutt. Finito. Og som vi gjør år etter år etter år;  vi markerer med stil, klem, klapp, kos og litt til.

Et år med pugging av nynorske verb, matematiske formler, det har vært skruing, snekring, klipping, maling, stelling osv. I dag, onsdag 19. juni, er det hele over. Et år som er starten på noe nytt og spennende.

Glad for å få ferie og glad for et vellykka skoleår på Aglo.

Hele Aglo-familien i det nye og flotte auditoriet vårt. Nesten smekke fullt. Ingen har lyst til å runde av før det er ugjenkallelig over. Next to Perfect, skolebandet vårt, spilte bra i år også. Diplomer ble delt ut, go’ord likeså.

Takk for i år!

I 2018 prøvde vi noe nytt. Elevene fikk med seg en liten blomst videre på ferden. Det fikk de i dag også.Husk gjerne Aglo som en liten skole som tenker stort om elevene sine.

Rosesermoni med rektor. Ny tradisjon.

Det gjør vi nemlig!

Se hele skoleåret 2018/19 i bilder

 

Rektoren vår, Gørild Joramo, hadde tradisjonen tro mye gjevt å si til elevene sine. Blant annet dette:

– Et skoleår er en investering i egen framtid. Det dere har fått med dere av kunnskap, kompetanse, arbeidsvaner og karakterer, får dere stor nytta av i framtida., sa Gørild i tillegg til mange gode ønsker og formaninger om hva en fin sommer kan brukes til.

Tuppen og Lillemor…, eller norsklærerne Solveig Salberg (t.v.) og Randi Avelsgaard…

Også elevrådslederen vår, Oskar Hammer Gjevik ( bildet under), var i aksjon, og takket på vegne av elevene – eller strengt tatt på vegne av oss alle – for et godt og innholdsrikt skoleår.

Og helt til slutt oppfordringen fra Next to perfekt: LEVVA LIVET!!!!!