fbpx
Kjære elever; TAKK FOR ÅRET!

Det er over…skoleåret er slutt. Finito. Og som vi gjør år etter år etter år;  vi markerer med stil, klem, klapp, kos og litt til.

Et år med pugging av nynorske verb, matematiske formler, det har vært skruing, snekring, klipping, maling, stelling osv. I dag, onsdag 19. juni, er det hele over. Et år som er starten på noe nytt og spennende.

Glad for å få ferie og glad for et vellykka skoleår på Aglo.

Hele Aglo-familien i det nye og flotte auditoriet vårt. Nesten smekke fullt. Ingen har lyst til å runde av før det er ugjenkallelig over. Next to Perfect, skolebandet vårt, spilte bra i år også. Diplomer ble delt ut, go’ord likeså.

Takk for i år!

I 2018 prøvde vi noe nytt. Elevene fikk med seg en liten blomst videre på ferden. Det fikk de i dag også.Husk gjerne Aglo som en liten skole som tenker stort om elevene sine.

Rosesermoni med rektor. Ny tradisjon.

Det gjør vi nemlig!

Se hele skoleåret 2018/19 i bilder

 

Rektoren vår, Gørild Joramo, hadde tradisjonen tro mye gjevt å si til elevene sine. Blant annet dette:

– Et skoleår er en investering i egen framtid. Det dere har fått med dere av kunnskap, kompetanse, arbeidsvaner og karakterer, får dere stor nytta av i framtida., sa Gørild i tillegg til mange gode ønsker og formaninger om hva en fin sommer kan brukes til.

Tuppen og Lillemor…, eller norsklærerne Solveig Salberg (t.v.) og Randi Avelsgaard…

Også elevrådslederen vår, Oskar Hammer Gjevik ( bildet under), var i aksjon, og takket på vegne av elevene – eller strengt tatt på vegne av oss alle – for et godt og innholdsrikt skoleår.

Og helt til slutt oppfordringen fra Next to perfekt: LEVVA LIVET!!!!!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.