fbpx
Jogga inn 10 000 kroner!

Elever og lærere på Aglo videregående skole løp inn tusenvis av kroner i løpet av en skoletime torsdag formiddag. Sluttsummen er ikke klar i skrivende stund, men det er grunn til å tro at vi har jogget/sprintet/gått inn omlag 10 000 kroner.

FLERE BILDER PÅ FACEBOOKSIDENE TIL AGLO

Dermed to fluer i en smekk. Aglo-gjengen fikk trimma seg skikkelig i det nye friluftsområdet rundt Steinvik Lager, og innsatsen resulterte i en kjærkommen gave til SOS Barnebyers arbeid i Mwanza i Tanzania. En fantastisk skoletime med andre ord. Flere slike timer…

Aglos «Skolejoggen-sjef» Rikard Ulseth var strålende fornøyd etter arrangementet, og kan fortelle til aglo.no at til sammen tilbakela deltakerne mer enn 850 kilometer i det flotte turområdet rundt skolen vår. Av og til litt vanskelig å finne ut hvor en var i den tildels tjukke skodda.

«Kick-off» klokka 09.35 var i år som i fjor på gressmatta ved Villa Form. Line-dance med småheftige rytmer stod på programmet. Deretter den «berømte slangen».

«Skolejoggen» arrangeres på en rekke skole i Norge, og den engasjerte også de aller fleste på Aglo vgs.

Dette var andre gang skolen deltok i «Skolejoggen», og vi lover allerede nå at tiltaket vil bli gjentatt neste høst.

I fjor var skolen vår var hovedsponsor. Da bestemte vi oss for å få flere partnere med på løpetur. Vi holdt løftet og skaffa oss i år flere lokale sponsorer som støttes prosjektet vårt.
Elever og lærere betalte en frivillig «Joggetjuer» i startkontingent, mens sponsorene sponset hver løpte kilometer (noen rusla i høyt tempo).

Kjappest av de kjappe og mest utholden av de kondissterke, Sondre Tronsmo fra Bygg. 17 kilometer på snaut halvannen time… Rått.

Inntektene fra Skolejoggen går altså til SOS-barnebyers arbeid. I Mwanza, Tanzanias nest største by, skal det nå bygges en ny SOS-barneby. SOS-barnebyer arbeider for å gi barn i Mwanza et trygt hjem, god omsorg, utdanning og helsetilbud.

Og til våre lokale sponsorer; TAKK.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.