fbpx
I «fengsel» med mobilen…

Slik går det med mobilene på HO-avdelinga. De havner rett og slett i «Aglo-fengslet». Svært tidsbegrenset riktignok, men dog.

HO-avdelinga vår liker å gjøre litt ekstra ut av det når de først er i siget. Derfor ble vårt nyoppstarta «mobilfengsel» nylig åpnet med pomp og prakt.

…og da inviteres selvsagt rektor. Gørild Joramo(t.v.) tok med seg saks, klippet snor og erklærte til slutt at Aglos aller første «fengsel» var åpnet. Forøvrig ei koselig lita hytte i to etasjer med tak. Og åpen planløsning i front.

Et par dager har gått og HO-lærer Anne-Lise Sundbø(t.h.) er mer enn fornøyd.

– Det har fungert særdeles tilfredsstillende, det er ro i klasserommet, og det hender ikke rent sjelden at elevene glemmer å ta mobilene med når det er friminutt. Noe for ett hvert klasserom, mener nå jeg da, sier Anne-Lise til aglo.no.

Og når vi først er innom HO må vi snakke litt om mat. Fargerik mat.

2HEA har et prosjekt; «mat som frister øyet mer enn ganen.»

God mat, næringsrik mat og fargerik mat. HO får det til!

– Vi er opptatt av at maten skal være innbydende og fristende, eldre kan ofte ha utfordringer med å få i seg nok næring, og da er utseendet på maten veldig viktig.  Det har vi jobba med, og i løpet av høsten skal vi besøke Stjørdal Bosenter. Så kan de teste om vi har lyktes, sier Anne-Lise Sundbø.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart