Slik går det med mobilene på HO-avdelinga. De havner rett og slett i «Aglo-fengslet». Svært tidsbegrenset riktignok, men dog.

HO-avdelinga vår liker å gjøre litt ekstra ut av det når de først er i siget. Derfor ble vårt nyoppstarta «mobilfengsel» nylig åpnet med pomp og prakt.

…og da inviteres selvsagt rektor. Gørild Joramo(t.v.) tok med seg saks, klippet snor og erklærte til slutt at Aglos aller første «fengsel» var åpnet. Forøvrig ei koselig lita hytte i to etasjer med tak. Og åpen planløsning i front.

Et par dager har gått og HO-lærer Anne-Lise Sundbø(t.h.) er mer enn fornøyd.

– Det har fungert særdeles tilfredsstillende, det er ro i klasserommet, og det hender ikke rent sjelden at elevene glemmer å ta mobilene med når det er friminutt. Noe for ett hvert klasserom, mener nå jeg da, sier Anne-Lise til aglo.no.

Og når vi først er innom HO må vi snakke litt om mat. Fargerik mat.

2HEA har et prosjekt; «mat som frister øyet mer enn ganen.»

God mat, næringsrik mat og fargerik mat. HO får det til!

– Vi er opptatt av at maten skal være innbydende og fristende, eldre kan ofte ha utfordringer med å få i seg nok næring, og da er utseendet på maten veldig viktig.  Det har vi jobba med, og i løpet av høsten skal vi besøke Stjørdal Bosenter. Så kan de teste om vi har lyktes, sier Anne-Lise Sundbø.