Bedriftslaget i volleyball på Aglo er inne i sin ca. 30. sesong. Med en snittalder som kryper jevnt oppover ble det et litt tøft møte med 2018/19-sesongen.

Dessverre.

Men vi gir litt blaffen i at det endte med et særdeles knepent tap mot ungfolene fra NORD. En gjeng studenter enkelte av Aglo-gjengen kunne vært bestefedre til.

Debutanten vårres, Runar Hegseth, imponerte i nettopp… debuten.

Kampen i Skatvalshallen seint tirsdag kveld endte altså med tapssifrene 1-2. Et resultat som skjuler at vi egentlig hadde det usedvanlig artig.

Vi smashet og blokka, serva og bomma. Men vi var med. Definitivt.

Et solid 1. sett endte med klar Aglo-triumf. Etr jevnt andresett endte med tomålsseier til NORD. Et resultat som gjentok seg i det aller siste settet

Omlag 30 prosent av laget vårt er svært nære pensjonsalderen (Trond + aglo.nos utskremte). Med andre ord; vi trenger et par-tre kamper før det sitter. Da blir vi meget, meget, skumle å ha med å gjøre. NORD, som er lagene til Trafikklærerskolen, blir også motsander neste tirsdag. De stiller faktisk med fire forskjellige lag. Det laget vi møtte tirsdag kveld er visstnok rangert som det beste…

Kampene spiller i Skatvalshallen hver tirsdag kveld fram til våren. For å si det rett ut; det hadde gjort seg med noen skikkelig tøffe Aglo-supportere på tribunen.

Vi sier at Aglo smasha denne ballen knallhardt inn!

Klikk her og følg kampene gjennom hele sesongen!