Yess! I dag ble trolig HELE Ses-avdelinga lideskapelige Rosenborg-tilhengere. Rett og slett herlige greier.

Hele SES (Service og samferdselsfag) dro fredag på heldagstur til Trondheim.

PS! Hovedbildet vårt er av tre SES-elever, f.v. Khaled, Idris og Mustafe. Altså ikke en pressekonferanse med tre nye RBK-spillere...

Første stopp var IKEA, der de utforsket varehusets avdelinger og sjekket forskjellige produkter. Det ble tid til å handle litt også, det passer jo godt inn hos en gjeng som skal vite hva salg og kjøp dreier seg om.

Men så; Rosenborg Ballklub og Lerkendal stadion.

– Der vi fikk vite litt mer om klubben, spesielt innen markedsføring og økonomi. Det er mer enn 300 millioner kroner i omløp. Rosenborg Ballklub er virkelig en stor bedrift, sier avdelingsleder i SES, Heidi Hernes Valstad.

VG2-klasse vår skal være vakter på de tre hjemmekampene i Europa League i høst! De fikk naturlig nok mye informasjon om sikkerhet og regler, så klassen er litt forberedt til første kamp som er allerede 4. oktober mot RB Leipzig. Deretter storklubber som østerriske Salzburg og skotske Celtic.

– Det er først og fremst VG2-klassen som skal brukes som vakter. Men trolig vil også noen VG1-elever bli bedt om å stille opp. Det er jo en nyttig erfaring i forbindelse med Sikkerhetsfaget som er en del av pensum på skolen. På Lerkendal skal de rundt banen og opp på tribunen for å passe på. UEFA har svært strenge regler for sikkerhet, og det blir artig for elevene å være med på dette, sier Heidi.

Litt mye motlys i bakgrunnen…, men alle ser hvor SES har vært i formiddag!

– Ble det noen nye RBK-supportere?

– Ja, jeg er rimelig sikker på at vi hadde med oss flere RBK-tilhengere hjem enn da vi dro på morgenen, ler Heidi.

På grunn av torsdagens bortekamp i Glasgow fikk ikke elevene våre møte RBK-spillerne, men de fikk selvsagt en grundig omvisning i det som er hele Rosenborgs lekegrind.

Vi som forstår oss på fotball og Rosenborg vet at dagen i dag må ha vært artig. Hele Norges RBK er jo et begrep vi tror på.

2. etasje på Brakka. SES på legendarisk grunn.

Vi gleder oss, heia Rosenborg!